Hoşgeldiniz  

KEMER DEVLET HASTANESİ’NDE SAĞLIK ÇALIŞANLARI “ŞİDDETE HAYIR” DEDİ

SEMİH KÖKEN | 01 Haziran 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Devlet Hastanesi çalışanları ve hastalar Başhekimlik binası önünde,30 Mayıs 2015 tarihinde Samsun’ da haince bir saldırı sonucu hayatını kaybeden Dr. Kamil FURTUN ‘ un rahmetle ve saygıyla anmak için tören düzenlendi.

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi’ nin yaptığı basın açıklamasında “Tek amaçları insanı yaşatmak ve bu uğurda gecesini ve gündüzünü hiçe sayarak çalışan tüm sağlık çalışanlarına yönelik bu şiddetin bir an önce son bulması için her işte olduğu gibi eğitimin önemli olduğunu vurgulamak istiyoruz. Yine görevi başında görevinden dolayı şiddete maruz kalan arkadaşlarımızın bu mağduriyetine sebep olanlara gerekli yasal takibin ve cezalarının verilmesini talep ediyoruz. Yaptığımız bu farkındalık etkinliğinden dolayı tüm hastalarımızdan özür dileriz. Bu etkinlikte bizim yanımızda olan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Kemer Devlet Hastanesinde görevli Psikiyatri Uzmanı Dr. Fatma Gül Altun ise “ Ben öncelikle yapılan bu saldırıyı kınıyor, hepimizin başı sağolsun diyorum. Ailesine, sevdiklerine ve meslektaşlarına baş sağlığı diliyorum. Bizler hastalarımızdan sabır ve anlayış bekliyoruz. Bundan sonra bu tür olayların yaşanmamasını istiyoruz” dedi.

Saat 09:00’ da başlayan eylemde yapılan açıklamalarından sonra 1 dakikalık saygı duruşunun ardından 15 dakikalık iş bırakma eylemi sona erdi.IMG_7831 IMG_7842 IMG_7846

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle