Hoşgeldiniz  

KEMER BELEDİYESİNİN YAPAMADIĞINI YAPTI BÜYÜK ALKIŞ ALDI.

SEMİH KÖKEN | 21 Mayıs 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KEMER BELEDİYESİNİN YAPAMADIĞINI YAPTI BÜYÜK ALKIŞ ALDI.

Kemerde önceki gün akşam saatlerinde 19 Mayıs Kutlaması yapıldı .Kemer Ralli alanında toplanan gurup Pandemi sürecinde evde kalmak sorunda kalan ve evde sıkılan vatandaşlarımıza büyük moral verdi.

https://www.facebook.com/semkoken/videos/10158285218254834/

b5ed4d8b-703f-4724-80b6-371ac28da226

Daha yeni kurulan  Kemer organizasyon ,   Mihrican Demirtaş Honamlı     tarafından organize  edilen fener alayı büyük ilgi gördü. Yaklaşık 200 araçlık konvoy uzun zamandır sessizliğe bürünen Kemeri yerinden oynatmaya yetti de arttı bile. Kemer merkezden hareket eden konvoyun başında   DJ Mehmet Çınar performansı ile insanları marşlarla coşturdu.

Her Milli Bayramda Kemerde unutulmaz Organizasyonlar yaparak milleti sokağa döken Kemerin önceki Belediye Başkanı Mustafa  Gül ve eşi Her fırsatta ellerinde bayraklarla vatandaşlarla kucaklaşarak bu günlerde Vatandaşların hep içindeydiler.

İki yıl öncesine kadar Kemerin daha önceki Belediye Başkanı Mustafa Gül tarafından  Milli Bayramlarda devamlı organizasyonlar düzenlenirken Sen ben yok biz varız diyerek iktidara gelen Necati Hoca  ekibi her nedense milli bayramlarda hiç bir şekilde etkinlik yapmaması  bunu yaparken de “ödenek yok” bahanesinin ardına saklanması Vatandaşlar tarafından büyük bir tepkiyle karşılanmaya devam ediyor. Öyle ki 23 nisanda ve 19 Mayıs ta  çelenk sunma törenlerine bile törenlerine Kemer Belediyesinden hiç kimsenin katılmaması akıllara başka sorular getirmeye devam ediyor.

KEMER BELEDİYESİ KİME HİZMET EDİYOR.

15 Temmuz da Ülkemiz deki huzur ve güvene karşı  FETÖ terör örgütünün uzantılarıyla iş tutanların Kemerde var olan Milli duyguları köreltmeye gitme çabaları her zaman olduğu gibi bundan sonrada başarı kazanamayacaktır.Bunun en güzel örneğini 19 Mayıs akşamı Kemer caddelerinde bir kez daha yaşadık. Kemerli vatandaşlarının Milli duyguları ile kimsenin oynayamaçağını bir kez daha gösteren Kemerliller  evlerinin balkonlarından ve konvoya katılarak bizzat göstermişlerdi.

Tek başına böyle bir organizasyona imza atan Mihrican Demirtaş Honamlı  nın bu sürecte önüne bir çok zorluk çıkartılsada yılmadan bu sorunları çözen ve Kemere unutulmaz bir gece yaşatan Kemer Organizasyon ve Mihrican Hanıma vatandaşlar teşekkür ve minnettarlıklarını sosyal medyadan bir kez daha gösterdiler.

b5ed4d8b-703f-4724-80b6-371ac28da226

Çok  başarılı bir  organizasyona imza atan Kemer Organizasyon işletmecisi  Mihrican Demirtaş Honamlı yı  Ayışığı gazetesi olarak bizde  tebrik ederken görüşlerini aldığımız Mihrican hanım “Öncelikle kemer organizasyon olarak hazırladığım bu korteje katılım sağlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim sosyal mesafeyi koruyup çok güzel bir konvoy oluşturdukları İçin. Sonra bizi balkonlarda bayrakları ile bekleyip alkışları ile eşlik eden siz değerli kemer halkına önünde saygıyla eğiliyorum. Kortejde bize eşlik eden emniyet mensubu polislerimize ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Ve tabiki kaymakamımıza ilçe sağlık müdürlüğümüz, emniyetimiz jandarmamız ve belediyemize de minnetlerimi sunuyorum. Antalya’dan 1 telefonumla gelen Akdeniz’in en büyük DJ Mehmet Çınar Müziklerine sağlık. Birde bu korteji hazırlamamda en büyük desteği olan öncelikle eşim Serdar Honamlı sonrasında gizli kahramanlarımız var Mehmet dal, Bülent Demirbilek, mask animasyon Hakan Taylan , Ceren avonos ince, Hatice kara,ipek Şevik , menendi sertbaş, Begüm Gül Yaman, Zübeyde yıldırım. Sizlere de ne kadar teşekkür etsem azdır. . Daha nice bayramlar kutlayacağız inşallah. Sağlıklı günler diliyorum hepinize.” dilerek konuştu.

https://www.facebook.com/semkoken/videos/10158285218254834/

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle