Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesine Yeni Çöp Kamyonları

SEMİH KÖKEN | 19 Haziran 2014 | Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

çöp 8 çöp (1) çöp (2) çöp (3) çöp (4) çöp (5) çöp (6)

Kemer Belediyesi GATAB’tan devir olan Temizlik işleri filosuna 6 Kamyon daha ekledi ve çöp kamyonları hizmete sunuldu.

Kemer Belediyesi hizmet alanında Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Kemal Yüksel ve Semih Top, Meclis üyeleri, Daire Müdürleri Belediye Personelinin katılımıyla kurban kesimi dualarla gerçekleştirilen törende hizmete giren yeni çöp kamyonları tanıtıldı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Teknolojik araçlarla ilçeye hizmet eden Kemer belediyesinin bir yandan rutin temizlik işlerini aksatmadan yürütürken bir yandan da hizmette kaliteyi ön planda tutarak, temizlik araç filosunu son sistem araçlarla genişlettiğini belirtti.

Başkan Gül; Çevre ve halk sağlığını tehdit eden unsurların önüne geçmek ve daha temiz bir ilçe oluşturabilmek amacıyla temizlik işlerinde araç filosunu güçlendirdik. Yeni araçların ilçemize hayırlı olmasını dilerim. Dedi

Araçların özellikleri; Arka görüş kamerası, arka elamanlar için kontrol düğmesi güvenlik açısından, arka sistemde ayak üzerinde personel durduğu zaman geri hareket etmiyor. Arka sistemde personel olunca aracın hız limiti 30 Kilometreyi geçmiyor. Alarm sistemi arka personelle şoför arasında herhangi bir problem olursa alarm veriyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle