Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi MITT Moskova Fuarında 

Semih Köken | 18 Mart 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

BU HABER KEMER BELEDİYESİ TARAFINDAN SERVİS EDİLMİŞTİR…..!moskova fuar¦- (14) moskova fuar¦- (1) moskova fuar¦- (2) moskova fuar¦- (3) moskova fuar¦- (4) moskova fuar¦- (5) moskova fuar¦- (6) moskova fuar¦- (7) moskova fuar¦- (8) moskova fuar¦- (9) moskova fuar¦- (10) moskova fuar¦- (11) moskova fuar¦- (12) moskova fuar¦- (13)
MITT Moskova fuarı bu gün kapılarını ziyaretçilere açtı
Bu yıl 22’inci yılını kutlayan Rusya pazarının en önemli turizm fuarı Moskova Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (MITT) kapılarını açtı. Kemer belediyesi Kemer bölgesi tanıtımını KETOB ve otelcilerle birlikte yapıyor.
MITT Moskova fuarı Kemer’den adeta çıkarma yapan Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Kaymakamı Halil serdar Cevheroğlu, Emniyet Müdürü Muhittin Ergen’de eşlik etti. İlk günü ziyaretçi akınına uğrayan Kemer Standına, Turizm eski Bakan Yardımcısı Sn Abdurrahman Arıcı, Antalya Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar ve çok sayıda otelci ziyaret etti. Yenilenen Kemer yürüyüş parkuru haritası hakkında Sayın Abdurrahman arıcı bilgilendirildi. Her fuarda olduğu gibi Başkan Mustafa Gül, Kaymakam Halil serdar Cevheroğlu, Kemer Emniyet müdürü Muhittin Ergen ve KETOB Başkanı Tayyar Gül, Biblio Globus Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit’i, Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar’ı, Intourist Managing Director’u Şehmus Yüksekses’i ve Pegas Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Akpınar’ı ziyaret ederek Turizm sezonu hakkında olumlu bilgiler alındı. Ayrıca Yenilenen Kemer yürüyüş parkuru haritası hakkında acente sahipleri bilgilendirildi ve birer plaket ve Kemer Panosu hediye edildi.
Fuar hakkında bir açıklama yapan Başkan Gül; Turizmde var olan pazarı daha da artırmak için Kemer belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Sayın kaymakamız, Sayın Emniyet müdürü ve Meclis üyelerimle birlikte Kemer için çalışıyoruz. Dedi
Rusya Kemer için önemli bir pazar, Ruslar için de Kemer önemli bir Turizm bölgesidir diyen Başkan Gül; bölgemiz için önemli Tur acentelerinin sahipleri ve Yönetim Kurulu Başkanlarını ziyaret ederek Kemer’in turizmde önemli bir bölge olduğunu, Yenilenen Kemer yürüyüş parkuru haritası hakkında acente sahipleri bilgilendirdik ve bu bilgiler doğrultusunda ziyaret ettiğimiz Tur acentelerinin sahipleri ve Yönetim Kurulu başkanları Kemer’e sıcak baktıklarını gözlemledik. Temennim o ki büyük bir kriz olmazsa, 2015 Turizm sezonu geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine iyi geçecektir. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle