Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Londra Fuarında

Semih Köken | 04 Kasım 2015 | Kemer Güncel A- A+

Bu yıl 2 ve 5 Kasım tarihleri arasında İngiltere’nin Başkenti Londra’da 36’ncı kez düzenlenen Dünya Seyahat Pazarı WTM Londra Turizm Fuarı başladı.
Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen World Travel Market (WTM) Fuarı bu yıl 36’ncı kez gerçekleştiriliyor. 180 ülkeden 50 binin üzerinde katılımcının yer alacağı fuarda Türkiye, 783 metrekare ile en büyük standa sahip ülkeler arasında yerini alırken Kemer belediyesi de bölge tanıtımı için fuarda yerini aldı.
Fuarda Türkiye standı yeni tasarımı ile dikkat çekerken, bu yıl girişte tüm katılımcı ve ziyaretçileri Antalya Expo 2016 çiçekleri ile karşıladı.


Fuara katılan Kemer Belediyesi ve Kemer temsilcisi Turizmci Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Aslı Bayar Ulukapı; fuarın Türkiye açısından çok önemli olduğunu belirterek, Kemer bölgemizin tanıtımını en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. İnşallah yaptığımız bu tanıtım bölgemize de yansır. Dedi
Ayrıca, Antalya Turizm İl Müdürü İbrahim Acar’da Kemer standını ziyaret ederek 2016 turizm sezonun ülkemize ve Antalya’mıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle