Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi, Hollanda Utrecht Turizm Fuarında!

SEMİH KÖKEN | 13 Ocak 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Belediyesi, Hollanda Utrecht Turizm Fuarında!
DSC_0078 DSC_0050 DSC_0064 DSC_0075
Fuara katılan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer standına ilgilinin büyük olması bizleri oldukça memnun etti. Biz bu fuarda sadece yaz aylarını değil, Kemer’in kış aylarında da turizm yapılabilen bir Turizm merkezi olduğunu anlatmaya çalışıyoruz” dedi.
Kemer’de turizmi çeşitlendirmek amacıyla yoğun çaba sarf eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, katıldığı tüm fuarlarda Kemer’in Kış aylarında da doğasının harika olduğunu ve Avrupalı turistlerin bölgemizde görmek istediklerini dile getirdi. Hollanda’da devam eden Utrecht Turizm Fuarına kurmayları ile birlikte katılan Başkan Gül, “ Hollanda’da Kemer standına karşı gösterilen ilgi bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Dedi

Kemer Standını ziyaret eden Antalya Valisi Muammer Türker’e Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek bir de plaket takdim etti.
Utrecht Turizm Fuarına Başkan Gül’ün yanı sıra, Başkan Yardımcısı Semih Top, Meclis Üyeleri, Aslıhan Bayar Ulukapı, Cumali Afşin, Sedat Akan, Ahmet Ali Güven v Sanat Danışmanı Nagehan Elibol katıldı.
13 Ocak Salı Günü başlayan Utrecht Turizm Fuarı 18 Ocak Pazar günü sona erecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle