Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Semih Köken | 06 Ekim 2015 | Kemer Güncel A- A+

Kemer Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı Başkan Mustafa Gül’ün Başkanlığında yapıldı. Meclis üyelerinden MHP’li Mustafa Bilici, CHP’li Batur Işık ve AKP’li Ramazan Aslancan’ın katılmadığı toplantında bir önceki toplantında alınan kararlara ait karar özetlerin okunması ile devam edildi.
Gündemin 3’ncü maddesinde yer alan, 2016 Yılı Mali Yılı Bütçesinin görüşülmesi Ekim ayının 26’ında görüşülmek üzere Komisyona sevk edilmesi oy birliği kabul edildi. .
Gündemin 4’ncü maddesi, 2016 Yılı Gelir tarifesi görüşülmesi Ekim ayının 26’ında görüşülmek üzere Komisyona sevk edilmesi oy birliği kabul edildi. .
Gündemin 5’nci maddesi, Şerife Yıldırm’ın dilekçesine konu Kemer Çamyuva Mahallesi 41 Ada 1 Parseldeki Belediye Hissesinin satın alma talebi oy çokluğu ile kabul edildi.
Gündemin 6’ncı maddesi, Belediyenin Hizmet Binalarının temizlik işinin Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 36 aylık (2016-2017 ve 2018 yılları) ihaleye çıkarılması konusunun görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 7’nci maddesi, Kemer İngiltere’nin Londra şehrinde düzenlenecek olan WORLD TRAVEL MARKET (WTM) fuarına katılmak konusu oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 8’nci maddesi Kaymakam Vekili ve Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu’na Fahri Hemşerilik payesi ve beratı verilmesi oy çokluğu ile kabul edildi.
Kemer Belediye Spor Kulübü Güreş takımına iki Başpehlivan hizmet alımı yapılması hakkında verilen önerge oy çokluğu ile kabul edildi.
Bir sonraki meclis toplantısına buluşmak üzere meclis dağıldı.
Bir sonraki Meclis Toplantısı 6 Kasım Cuma Saat 14.00 olarak belirlendi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle