Hoşgeldiniz  

Kemer belediyesi çalışmalara aralıksız devam ediyor‏

SEMİH KÖKEN | 29 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Hava sıcaklarının artmasıyla bahar sezonuna hızlı bir giriş yapan Kemer Belediyesi, yaz aylarının yaklaşması ile birlikte çalışma temposunu yükseltti.

Kemer Belediyesi, Beldelerin birleşmesine rağmen, Park ve Bahçeler, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüklerine bağlı ekipler dört koldan hummalı bir çalışma yürütüyor. 
Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ve mahallelerde bulunan bütün park, bahçe, yeşil alanlar, kaldırımlar, refüjler, çocuk parkları, meydanlar, spor alanları ve yol yıkama bir taraftan da yeşil alan ve parklarda çim biçme, yabani ot biçme, sulama ve ağaç bakım çalışmalarını sürdüren ekipler, aynı zamanda mevcut çocuk parkları ve spor alanlarındaki zarar gören, deforme olan oyun gruplarıyla spor aletlerinin kırılan, bozulan parçalarını yenileyerek, vatandaşın hizmetine sunuluyor. Çiçeklendirme çalışmalarına ilçenin her noktasında ve yeni bağlanan beldelerde de devam ediyor. 

Havaların ısınmasıyla birlikte yol yapım, bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına hız veren Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tekirova Mahallesinde asfalt serimi çalışmalarına devam ediyor. İlçenin her noktasında bozulan yolların bakım ve onarım çalışması yapan ekipler ayrıca yapılan planlama kapsamında cadde ve sokaklarda bordür, kaldırım ile yol bakım onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yapılacak çalışmalarla tüm mahallelerde yolların bakım, onarım ve asfaltlama çalışmaları yapılmaya devam edecek. 

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları birçok noktada sürüyor. Yol bakım, onarım, ışıklandırma, yağmur suyu giderleri ve asfaltlama çalışmalarımız büyük bir titizlikle devam ediyor. Daha kaliteli bir yaşam ve sağlıklı ulaşım şartları için başlattığımız çalışmalar tüm mahallelerimizde sürdürülecektir. İlçe genelinde ve yeni bağlanan mahallelerde okul bahçeleri, parklar, cadde ve ara sokaklarda hem peyzaj hem de yol yıkama çalışması başlattık. Ekipler ayrıca Çöp Konteyneri, Bakım, boyama, yıkama ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Yıkama ve dezenfektasyon çalışmalarını bahar ve yaz aylarında rutin olarak uygulanacağını söyleyen başkan Gül; “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, meydana gelen tozlanma ve çamur gibi olumsuzlukları ortadan kaldırıyor” dedi.kemer belediyesi çalışmalar (3) kemer belediyesi çalışmalar (10) kemer belediyesi çalışmalar (11) kemer belediyesi çalışmalar (14)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle