Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Bebek ve Anneleri de unutmuyor

Semih Köken | 07 Ekim 2015 | Kemer Güncel A- A+

Kemer Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında, Geleneksel hale getirdiği “Yeni Doğan Bebeklere Mevlit”  programında bebeklere mevlit okutuldu.

Kemer Huzur Camide düzenlenen etkinliğe katılan annelere ve Bebeklere de çeşitli hediyeler verilerek Anneler her zaman olduğu gibi mutlu edildi.

Kemer Huzur Camide okutulan mevlide “Hoş Geldin Bebek” Projesinin Mimarı MHP Antalya Milletvekili Adayı Neşe Gül ve Anneler bebekleri katıldı. 
2015 yılının Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında dünyaya gelen bebeklere, Kemer Huzur Cami Konferans Salonu’nda mevlit okutuldu. 
Yemekli mevlit programına anneler bebekleri ile katılırken ‘Hoş Geldin Bebek’ projesinin mimarı Neşe Gül ise, mevlide katılan tüm annelerle bire bir ilgilendi ve bebekleri sevdi. Çeşitli hediyeler takdim ederek bebekleri için Annelere hayırlı olsun dileklerinde bulunan Neşe Gül ; Belediyemizin geleneksel hale getirdiği Dördüncüsünü düzenlediğimiz proje kapsamında 2015 yılı Mayıs, Haziran ve Temmuz  aylarında  dünyaya gelen bebekler için okutulan Mevlit’i şerif programına katıldık. Yeni doğmuş bebeklerimizin vatanımıza, milletimize, dinimize ve devletimize hayırlı evlatlar olmasını Allahtan niyaz eder programımıza katılan tüm Annelere teşekkür ederim. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle