Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Asfalt Çalışmasında Rekor Kırıyor

Semih Köken | 31 Temmuz 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

DSC_7902 yol1 - Kopya yol4 - KopyaKemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, son üç ayda 15 bin ton asfalt yol çalışması yapıldı.
Kemer Belediyesi tarafından sınırlarına yeni katılan ilçe ve köyler de dahil olmak üzere yapılan asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kemer’i modern cadde ve bulvarlarla donatan Kemer Belediyesi, yeni katılan Belde ve köy yollarını da Kemer’e yakışır hale getirmek için gece gündüz asfalt çalışmalarını sürdürüyor.
Kemer Belediye Başkan Vekili Ahmet Can, asfalt çalışmasında önceki yıllarda olduğu gibi rekora gidildiğini belirterek, 2015 yılı Mayıs ayından 25 Temmuz tarihine kadar yeni katılan Belde ve köyler de dahil olmak üzere Kemer’de toplam 15 Bin ton asfalt serildiğini söyledi. Asfalt çalışmalarının özellikle Kemer sınırlarına yeni katılan ilçe ve mahalle statüsü kazanan yollarında gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Can; çalışmalara öncelikle yeni bağlanan Beldelerden başlandığını söyledi.
ASFALT ÇALIŞMASI YAPILAN MAHALLE VE SOKAKLAR
Tekirova Mustafa Kemal Atatürk Caddesi, Tekirova 151.Sokak, Kuzdere Caddesi, 291.Sokak, Şehit Er Mehmet Urhan Caddesi, Karamanlı Caddesi, Hacı Hafize Saygan Caddesi, 451. Sokak, Göynük İsmet İnönü Caddesi ve Kındılçeşme yolu olmak üzere gece gündüz çalışarak 15 Bin ton asfaltlama yapmıştır.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle