Hoşgeldiniz  

Kemer 47 Mavi Bayrak ile Türkiye Birincisi

SEMİH KÖKEN | 16 Ekim 2014 | Kemer Güncel A- A+

Türkiye genelinde 47 mavi bayrak ile Türkiye birincisi olan Kemer bölgesi mavi bayraklı işletmelerin yöneticileri, Antalya İli Mavi Bayrak Koordinatörü Lokman Atasoy, Kemer Otelcileri Birliği (KETOB) Başkanı Tayyar Gül, Kemer Belediyesi Mavi Bayrak yerel sorumlusu Cemal Şahin katıldı.

 

 

Kemer Otelcileri Birliği (KETOB) Başkanı Tayyar Gül, katılımcılara teşekkür ederek başladığı sözlerinin ardından şunları söyledi; “Bildiğiniz gibi 21 yıldır bölgemiz sahilinde, mavi bayraklarımızı dalgalandırıyoruz. Bu bayrak organizasyonunun başladığı ilk bölgeyiz. Kemer bölgemiz 47 adet mavi bayrak ile Türkiye genelinde birincidir. Antalya İli Mavi Bayrak Koordinatörü Lokman Atasoy ile yaptığımız görüşmeler ile bizde KETOB olarak mavi bayrak konusunda daha faal görev almak istedik. Bunla ilgilide bugün burada organize ettiğimiz bu toplantımızı planladık. Mavi Bayrağın önemini burada bulunan herkes çok iyi biliyor ama bir kere daha belirtmek istiyorum. Denizlerimizin temizliği açısından, plajlarımıza getirdiği kriterler açısından bölgemize gelen yerli ve yabancı turistlerimizin memnuniyetini daha üst seviyelere çıkarabilecek bize uygulamalar sunmaktadır. Mavi Bayrak kriterlerini yerine getirdiğimiz zaman gelen misafirlerimiz bölgemizden daha memnun şekilde ayrılmaktadırlar” dedi.

 

Antalya İli Mavi Bayrak Koordinatörü Lokman Atasoy ise Mavi Bayrak ile ilgili katılımcılara bilgiler verirken, Kemer bölgesinin bu konuda tecrübeli bir nokta olduğunu belirtti. Atasoy; “Biliyorsunuz bu yıl yeni Büyükşehir yasası ile birçok belde belediyemiz kapandı. Bizim bu nedenle yeniden yapılanmamız gerekiyor. Ve buna göre hareket etmeliyiz. Artık tekbir belediye ye bağlandı her şey. Bizde sizleri mağdur etmemek amacıyla yeni bir oluşuma gittik. Tabi sezonda bunu yaparken biraz zorlandık ama önümüzdeki sezon bu gibi sıkıntılar yaşamamak için daha emin adımlarla ilerleyeceğiz. Daha iyi hareket edebilmemiz için Kemer Belediyemizden, sorumlu olarak arkadaşımız Cemal Şahin bey görevlendirildi. Ama daha güçlü devam edebilmemiz için bu yıl KETOB’tan da biz destek istedik. Hem Kemer Belediyesi hem de TÜRÇEV olarak, bu anlamda onlarda bölge adına, Türk Turizmi adına çevrenin korunması adına bu desteği vereceklerini belirtiler” dedi 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle