Hoşgeldiniz  

Kazandığı kupaları sponsoruna hediye etti

Semih Köken | 16 Eylül 2015 | Kemer Güncel A- A+

(Halil ÖNCÜ-Kemer) Geçtiğimiz ay Kocaeli Otomobil Sporları (KOSDER) Kulübü tarafından organize edilen, 2015 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 5’inci ayağından iki kupa ile dönen Kemerli Rallici Kenan Kar, sponsor ziyaretlerine devam ediyor.

**

Ana sponsor Kemer Belediyesi ziyareti sonrasında Kemer’de yer alan Can Mimarlık, Güney Botanik ve Sertalioğulları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Can’ı ziyaret eden Kenan Kar, aldığı kupaları da Erkan Can’a hediye etti. Destekleri için Erkan Can’a teşekkür eden Kenan Kar, “Sponsorlarımıza ziyaretlerimiz devam ediyor. Can Mimarlık, Güney Botanik ve Sertalioğulları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Can’ı ziyaret ediyoruz. Sağ olsunlar bizlere çok destek veriyorlar. Bu konuda bizi yalnız bırakmıyorlar. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

HAFTA SONU ÇORUM’DA KUPA AVINA ÇIKACAKLAR
Kocaeli sonrası rotayı bu hafta Çorum’da yapılacak olan Türkiye Ralli Şampiyonası 6.ayağına çeviren Kenan Kar hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Kenan Kar yaptığı açıklamasında, “Geçtiğimiz ay TOSFED Ralli Şampiyonasının bir ayağı olan Kocaeli Rallisini istediğimiz sonuçları alarak Kemer’e dönmüştük. Genel Klasman üçüncülüğü ve Kategorimizde ikinci olmuştuk. Ana sponsorumuz Kemer Belediyesinin ardından bir diğer sponsorumuz Güney Botanik firmasının sahibi Erkan Can’ı ziyaret ediyoruz. Bizlere sağ olsunlar çok destek veriyorlar. Bu konuda bizi yalnız bırakmıyorlar. Şimdi önümüzde bu hafta sonu Çorum’da gerçekleşecek olan yeni bir şampiyona var. Bu konuda hazırlıklarımızı tamladık ve antrenmanlarımızı yaptık. Burada ilk gün gece etabımız var. Gece etabı ile ilgili olarak aracımızı gece sürüşüne hazır hale getirdik. Bu yılın son yarışı Çorum olacak” dedi.

“GENÇLERİN VE TAKIMLARIN DESTEKÇİSİ OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Kemer’de yetişen gençlere ve ekiplere her zaman destek olduklarını ifade eden Erkan Can, “Bölgemiz Kemer’de özellikle sporun ve sporcunun yanında olmaya çalışıyoruz. Burada yetişen gençlerin ve takımların destekçisi olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda destek verdiğimiz Kenan Kar arkadaşımız da başarı gösterdiği yarışlardan aldığı kupaları bize hediye etti ve bizleri onurlandı. Başarılarının devamını diliyoruz. Bundan sonra da elimizden geldiği kadar, bu bölgemizdeki tüm sporcularımıza destek vermeyi amaçlıyoruz. Can Mimarlık, Güney Botanik ve Sertalioğulları A.Ş ailesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. İnşallah elimizden geldiği kadarıyla bu desteklere devam edeceğiz” diye konuştu.

can_kar1

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle