Hoşgeldiniz  

KAYMAKAM DAYANÇ’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

SEMİH KÖKEN | 30 Temmuz 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KAYMAKAM DAYANÇ’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Milletçe huzur ve güven ortamında bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Yediden yetmişe tüm halkımızın ortak sevinç ve heyecan duyduğu bayramlar, kadim kardeşlik duygularımızın daha da güçlenerek, toplumsal dayanışma, milli birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olan müstesna günlerdendir. Bu sayede küskünlerin barışması, büyüklerimizin unutulmaması, çocukların, öksüz, yoksul ve yetimlerin sevindirilmesi bayramın ruhuna uygun bir şekilde idrak edilmesini sağlayacaktır.

Ancak şunu da unutmayalım ki tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını henüz geçmiş değildir, dolayısı ile salgının yayılmasını önlemek adına, bayramda da tedbiri asla elden bırakmamak icap eder. Her şeyden önce siz değerli hemşerilerimin sağlığı açısından; toplu bayramlaşmalardan uzak durulması, fiziki mesafe kuralına uyulması ve maske kullanımı konularında son derece titiz ve duyarlı davranılması gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta aziz şehitlerimizin yakınları ve kahraman gazilerimiz olmak üzere, tüm Kemerli hemşerilerimin, güvenlik güçleri mensuplarımızın ve kamu çalışanı mesai arkadaşlarımın bayramlarını tebrik eder, ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını dilerim.
Murtaza DAYANÇ
Kaymakam

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle