Hoşgeldiniz  

Kaymakam DAYANÇ tan 29 Ekim kutlaması

Semih Köken | 28 Ekim 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kaymakam DAYANÇ tan 29 Ekim kutlaması

 

Kemer Kaymakamı Murtaza DAYANÇ’ ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Vatanın her karış toprağı şehit kanlarıyla sulanarak uğruna büyük bedeller ödenmek suretiyle kurulan Cumhuriyet, Türk Milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Atatürk’ün bizlere çizmiş olduğu çağdaş uygarlık yolunda, Cumhuriyetimizin kazanımlarıyla başarı öykümüze her geçen yıl yenilerini eklemenin haklı gururunu yaşıyoruz. Ne mutlu bizlere ki bugün Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. Yılını milletçe hep birlikte, büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Cumhuriyet; temel hak ve özgürlükler bağlamında onurlu bir şekilde insanca yaşamanın, fırsat eşitliğinin, hukukun üstünlüğü, demokrasi ve insan haklarının, din ve vicdan özgürlüğünün güvencesi ve teminatıdır.

Türkiye Cumhuriyeti 97 yıllık tarihinde; dünya ile entegre vaziyette, çağın gerektirdiği her alanda dinamik bir gelişim sergilemiş, bu sayede vatandaşlarının yaşam standartlarını sürekli yükseltmiş, güçlü devlet anlayışıyla bölgesinde söz sahibi, mazlum milletlerin de umudu olmuştur.

Yüreği vatan sevgisiyle çarpan aziz milletimizin feraseti, sergilediği birlik-beraberlik ve devletimizin kudreti sayesinde, vesayet savaşları mantığında Türkiye’yi yıpratmak için kullanılan alçak terör örgütleri bitirilme noktasına gelmiş, onların ağa babaları da Türkiye Cumhuriyeti’nin gücünü sınamamaları gerektiğini anlamıştır.

Aziz milletimizin aydınlık geleceği için devletimizin içeride ve dışarıda atmış olduğu kararlı adımlar karşısında aciz kalan dış mihraklar boş hezeyanlara başvurarak tehdit diline yönelmiş, bu da yetmemiş yüce dinimize ve değerlerimize dil uzatma gafleti içerisine girmişlerdir. Bunların hepsi boştur… Bugüne kadar insanlık tarihine yön veren, çağ açıp çağlar kapatan Büyük Türk Milleti, atalarından miras yüksek özgüveni sayesinde aynı şekilde yoluna devam edecek, zalimlerin korkulu rüyası, mazlumların ise umudu olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın müdafaası noktasında gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramınızı tebrik ediyorum.

 

Murtaza DAYANÇ

Kaymakam

 

https://www.tccb.gov.tr/

https://www.icisleri.gov.tr/

https://www.turkiye.gov.tr/

https://www.cimer.gov.tr/

 

Resmi Gazete Muhtar Bilgi Sistemi Dernek İşleri

Merkez Mah. Kemal Sunal Cad. No.30 Kemer Antalya

Yazı İşleri 0242 814 44 81 SYDV 814 31 14

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle