Hoşgeldiniz  

Kadınlar Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası Kemer’de Başladı

Semih Köken | 21 Ekim 2015 | Kemer Güncel A- A+

Kemer Belediyesinin katkıları ile Garanti Bankası’nın sponsorluğunu üstlendiği Tekerlekli Sandalye basketbol Kadınlar 2’nci Türkiye Şampiyonası Kemer’de başladı.
Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligleri’nin sponsorluğunu üstlenen Garanti Bankası, bu kapsamda Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Kadınlar 2’nci Türkiye Şampiyonası’na da destek oldu. Kemer Belediyesinin ev sahipliğinde 21-22 Ekim tarihleri arasında Kemer Belediyesi Göynük Atatürk Kapalı Spor salonunda, Başkan Vekili Cumali Afşin’in hava atışı ile başlayan ve heyecanlı görüntülere sahne olan turnuvanın final maçı Perşembe günü oynanacak.
Kemer Belediyesi Göynük Atatürk Kapalı Spor salonunda yapılan Türkiye Şampiyonasına, Kemer belediye Başkan Vekili Cumali Afşin, Başkan Yardımcıları Semih Top, Nuray Minta, Meclis Üyesi Özcan Çeliktaş, Kemer belediyesi Daire Müdürleri, VELES Kültür Derneği Başkanı Nadezda Pelit katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Bedensel Engelliler Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol As Başkan Nejdet Yeniata; Sayın belediye başkan vekilim Başkan yardımcım değerli konuklar misafirler hakem sporcu antrenör arkadaşlarım Türkiye bedensel engelliler spor federasyonunun tekerlekli sandalye basketbol branşının hazırlamış olduğu Garanti bankasının sponsorluğunda ve Kemer Belediye Başkanlığının desteğinde bu organizasyona başlamış bulunuyoruz. Federasyonum ve yönetim kurulu adına hoş geldiniz demek isterim. Geçen sene Gaziantep’te yaptığımız 1.sini bu sene şirin sıcak Kemer belediyesinin de desteğiyle kemer ilçesinde yapmaktayız. Zaten Antalya dünya spor kenti katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz, ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Garanti tekerlekli sandalye basketbolu kadınlar 2. Türkiye şampiyonası bayan sporcularımızı teşvik etmek adına garanti bankasının önderliğinde yaptığımız bu organizasyonda aynı zamanda milli takımımıza da destek sağlama açısından bu organizasyonu yapmaktayız. Ben sizlere hoş geldiniz derken sporcu kardeşlerime de başarılar diliyorum. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle