Hoşgeldiniz  

Kadın Esnaflardan Gül’e Kahvaltılı teşekkür!‏

SEMİH KÖKEN | 03 Nisan 2015 | Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi tarafından Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Kadın Platformu yenilenirken, kadınlar Başkan Gül’e bu jestinden dolayı teşekkür etmek amaçlı sabah kahvaltısı verdiler.



Kemer’li Kadınların El emeği göz nuru ile hazırladıkları el işlerini sergileyerek sattıkları Kadın Platformu Kemer Belediyesi tarafından yapılan tadilat çalışmalarıyla yepyeni bir kimliğe kavuştu. Açılışı Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Başkan Yardımcısı Semih Top tarafından yapılan Kadın Platformu yerli ve yabancı çok sayıda turist hitap diyor. İçerisindeki ürünlerin tamamının kadınların kendi emekleriyle olduğunu söyleyen kadınlar, “ Bizler daha önce belediyemiz tarafından açılan kurslara katılarak sertifikalarımızı aldık. Burada öğrendiklerimizi de evlerimizde yaparak buradaki standımızda turistlerin beğenisine sunuyoruz. Bir taraftan boş vakitlerimizi değerlendirdiğimiz gibi diğer yandan da aile bütçemize katkıda bulunuyoruz” dediler.
Belediye Başkanı Mustafa Gül’e yenileme çalışmalarından sonra bir kahvaltı veren kadınlar kendisine teşekkür ettiler. Başkan Gül ise, Kadınların her zaman erkeklerin yanında olduğunu belirterek, “ Onların el emeği ile hazırladıkları ürünleri burada satarak ailelerin katkıda bulunmaları bizleri memnun etmektedir” dedi.DSC_7619DSC_7625

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle