Hoşgeldiniz  

(ITB Berlin) Fuarı başladı!

SEMİH KÖKEN | 04 Mart 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel A- A+

Dünyanın en büyük turizm fuarı olarak bilinen Uluslararası Turizm Borsası ITB Berlin-2015 fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı. 
Bu yıl 49’uncu kez kapılarını açan ITB Berlin Turizm Fuarı’na Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül ve Antalya Vali Yardımcısı ve Kemer Kaymakamı Halil Serdar Cevheroğlu’nun da katılımlarıyla Belediye Meclis Üyeleri birlikte Fuara çıkartma yaptı.
Fuara Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün yanı sıra Antalya Vali Yardımcısı ve Kemer Kaymakamı Halil Serdar Cevheroğlu, Başkan Yardımcısı Semih Top, Meclis Üyeleri, Aslı Bayar Ulukapı, Recep Yılmaz, Sedat Akan, Cumali Afşin, Özcan Çeliktaş, Ahmet Ali Güven ve Daire Müdürleri katıldı. 
Antalya Vali Yardımcısı ve Kemer Kaymakamı Halil Serdar Cevheroğlu yaptığı açıklamada; Kemer heyetimizle beraber Berlin’e geldik fuar son derece düzenli ilgi bir hayli fazla. Almanya ekonomisinin iyi olması fuara yansıyor ümit ediyoruz ki yıllık 650 bin olan Alman misafir sayısı bu yıl artacaktır. Bu anlamda hep beraber yerel yönetimimizle birlikte hareket ediyoruz. Kemer’in cazibesi 2015 yılında artarak devam edeceğini ümit ediyorum. Dedi 
Başkan Mustafa Gül yaptığı açıklamada; Yine her yıl olduğu gibi Berlin fuarındayız Sayın Vali Yardımcımız, Meclis üyelerimiz ve Daire müdürlerimizle birlikte buradayız. Türkiye ve Dünyanın gözdesi olan ilçemizi 200 civarında ülkenin katıldığı fuarda en iyi şekilde temsil ediyoruz. Yaklaşık 4-5 saattir burada almış olduğumuz izlenim. Geçen yıla oranla daha farklı olduğunun altını çizen Başkan Gül, Alman Ekonomisinin düzelmesi ve işsizlik oranın düşmesi, turizme yeni bir hareket getirdiğini gözledik. Bu yıl Turizm Bakanlığımızın katkıları ile geniş bir stantla katılan otellerimizin tanıtımını sağlamışlar ayrıca bu konuda bakanlığımıza teşekkür ediyorum. 
Tüm otelcilerimize Berlin’den sesleniyorum diyen Başkan Gül; “telaşa kapılıp indirim yapmalarının bölgemize büyük zarar vereceğini, bugüne kadar hep söylemiştik bu günde burada gördüğümüz manzara ve şu ana kadar katıldığımız tüm fuarlar ve EMITT fuarındaki seyahat acenteleriyle yaptığımız iç piyasada da parlayan yıldız Kemer’in daha da iyi olacağını onun için tüm turizmcilerin sabırla sezonu beklemelerini canı gönülden istiyorum” Tüm turizmcilere yeni sezonun hayırlı olmasını dilerim. Dedi
kemer (1)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle