Hoşgeldiniz  

İstiklal Marşı’nın kabulünün 94’üncü yılı kutlandı

SEMİH KÖKEN | 13 Mart 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel A- A+

12 Mart, İstiklal Marşı’nın kabulünün 94’üncü yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Salonunda düzenlenen etkinlik ile kutlandı. Düzenlenen etkinliğe Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Kürşat Kağan Doğan, Kemer İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yasin Berçin, Kemer İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, Kemer Belediye Başkan Vekili Ahmet Ali Güven, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Kahraman Üraz, Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Ferruh Derin ve diğer protokol üyeleri katıldı.

 

 

Törenin açılış konuşması Özel Bilce Kemer Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Çetinkaya tarafından yapıldı. İstiklal Marşı’nın kabulünün 94’üncü yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri şiirlerin okunması, büyük ilgi gören kum sanatı gösterisi ve slayt video gösteri ile yapıldı.

 

Tören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlenmiş olduğu şiir, resim ve kompozisyon ödülleri, Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Kürşat Kağan Doğan, Kemer İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yasin Berçin ve Kemer Belediye Başkan Vekili Ahmet Ali Güven tarafından öğrencilere verilmesi ile sona erdi. 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle