Hoşgeldiniz  

İSMAİL MİNTADA MÜJDELER VERDİ

Semih Köken | 29 Aralık 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

İSMAİL MİNTADA  MÜJDELER VERDİ

Kemer AK Parti ilçe başkanı bu gün yaptığı basın toplantısında Kemerlilere müjdeler verdi.

Minta Kemer Adliye Binasının ihalesini 04 Ocak 2021 tarihinde yapılacağını  en kısa zamanda Adalet sarayının Kemere kazandıralacağının  müjdesini verdi

AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, düzenlediği basın toplantısında Adliye binasının 04 Ocak 2021’de ihalesinin yapılacağını belirterek, “Kemer Hükümet Konağı için tüm hazırlıklar tamamlandı. Antalya’da başka  ilçelere de  yapılacak Hükümet Konakları 2021 yılı içerisinde ihaleye çıkartılacak ve o binalardan bir tanesi de Kemer Hükümet Konağı olacak” dedi.

Hükümet Konağı’nın ihalesi 2021’de

 

KEMER HÜKÜMET KONAĞI’NIN İHALESİ 4 OCAK 20121 DE

Kemer Hükümet konağı  binasının 04 Ocak 2021’de ihalesinin yapılacağını bildiren Minta, “Bu sıkıntılı süreçte Ak Parti Kemer İlçe Teşkilatı olarak Kemer için yapmakta olduğumuz hizmetlerin takibini hiç yılmadan devam ettik. Bu süreçte her zaman yanımızda olan Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç ve kurum müdürlerimize teşekkür ediyorum.

 

Bu sıkı takibimizin neticesinde yaklaşık 3 yıl önce yer tahsisiyle başladığımız Kemer Adliye binamızın yapım işi 04 Ocak 2021 tarihinde Adalet Bakanlığımız tarafından ihalesi yapılacak. Yine aynı şekilde enerji sıkıntısı yaşamaması için şuan Karabucak mevkiinde bulunan mevcut trafoda hem güçlendirme hem de yeni bina yapımı ile alakalı 7 Ocak 2021 tarihinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız tarafından trafo yenileme ve güçlendirme ihalesi yapılacaktır. Bu yıl Göynük Mahallesi’nde bulunan Göynük Ortaokulu depreme dayanıksız olduğu için yıkılmıştı.

YENİDEN YAPILACAK

Yıkımın ardından Göynük’te ikili eğitim yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte girişimlerde bulunarak yeni bina yapımını programa aldırdık ve 03 Şubat 2021 tarihinde bakanlığımız tarafından ihalesi yapılacak. Bunun dışında yine yaklaşık 3 yıl önce Adalet Sarayı binamızla birlikte Hükümet Konağı’nın da çalışmalarına başlamıştık. Hükümet Konağı için tüm prosedürler tamamlandı ve geçenlerde Antalya’da şehit cenazesine katılan İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu ile de görüşmeler yapıldı. Antalya’da 5 ilçede yapılacak Hükümet Konakları 2021 yılı içerisinde ihaleye çıkartılacak ve o binalardan bir tanesi de  Kemer Hükümet Konağı olacak” diye konuştu.

HER ŞEY KEMER İÇİN

AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, düzenlediği basın toplantısında ilçede yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ülke genelinde ve Kemer’de koronovirüs vakalarında düşüş yaşandığına dikkat çeken Minta, “Koronavirüs salgını nedeniyle 2020 yılında çok sıkıntılı günler geçirdik. Hükümetimizin almış olduğu tedbirlerle bu sıkıntılı dönemlerde ülkemiz özellikle sağlık anlamında dünyanın parlayan yıldızı olmuştur. Ben bu manada Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımıza teşekkür ediyorum.

AYIŞIĞI GAZETESİ GENEL KOORİNATRÖNÜNÜN SORUSUNU CEVAPLADI 

İlçemizde de vaka sayıları düşüyor. Son bir hafta vaka sayısı 3-5’e düştü. Hastanede yatan vaka sayımız da gayet azaldı. Yani ciddi bir düşüş var. Ben buradan koronavirüs nedeniyle ilçemizde ve ülkemizde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tedavi sürecindeki vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

MİNTA  ‘SORUNLARI BİR BİR ÇÖZECEĞİZ’

İsmail Minta  Kemer’in tüm sorunlarını bildiklerini ve çözümü noktasında gayretlerini sürdüklerini ifade eden Başkan , “Hep beraber bu sıkıntıları yaşıyoruz ve bunların çözüm noktasında da gayretlerimizi sürdürüyoruz. Hükümetimizin desteğiyle de birçok konuyu çözdük ve çözmeye de devam ediyoruz. Kemer’e hizmet noktasında desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız, Antalya milletvekillerimiz ve İl başkanımıza teşekkür ediyoruz. Biz genel idarenin Kemer’de bir temsilcisi olarak ilçemizin sorunlarının ancak yüzde 30-40’ını çözebiliyoruz. İlçemizin sorunlarının tümünün çözümü noktasında yerel idarenin de aynı bizim gibi hizmet odaklı, hizmet etmeyi isteyen bir anlayışta olması gerekiyor. Kemer’de maalesef biz hem geçmiş dönemde hem de bu dönemde göremedik. Ama biz yılmadık. Halkımızın izniyle ilk yerel seçimlerde belediyeyi kazanarak,  genel idaredeki hizmet anlayışını yerel idareye taşıyarak ilçemizin tüm sorunlarını bir bir çözeceğiz. Bu duygularla tüm hemşerilerimizin yeni yılını tebrik ediyor, yeni yılda sağlıklı bir şekilde bir arada olmayı diliyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle