Hoşgeldiniz  

İHALEYE FESATMI KARIŞTI…?

Semih Köken | 12 Mart 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

İHALEYE FESATMI KARIŞTI…?

SAAT KULESİNİN KİRASI BİR AYDA YÜZDE ELLİ İNDİ

İHALEYE FESATMI KARIŞTI.

Kemer  Belediyesi yine  bir ilke imza attı.

Geçtiğimiz  ay Kemerin meydanında bulunan Kemer saat kulesi ihalesi 10 yıllığına 6 milyona ihale edilmişti.Başkan Topaloğlu Bunu için zafer naraları atarken basın önünde büyük bir başarı olarak nitelendirmişti.

O ihaleye 10 yıllığına  6 milyon veren firma Yeşilçam isimli firma Mehmet Dilverenin teklifi ile kazanmıştı.

İhaleden sonra Yeşilçam firması Mehmet Dilveren kendisine çıkartılan zorlukları ve ekonomik  sebepleri bahane  ederek ihaleden çekildi ve  teminat olarak yatırdığı 95 bin tl yi yakmıştı.

YEŞİLÇAM  KAHVESİ  AYNI İHALEYİ YENİDEN YARI ÜCRETİNE ALDI.

 

İhale yi iptal ettiren Yeşilçam Kahvesi bu sefer başka bir isimle ihaleye girerek  eski kiranın yarısına nasıl aldığı merak konusu oldu. Bir ay da 3 milyon indirilen fiyatın hesabını bakalım kim verecek.

Saat kulesinin bir ay da 3 milyon değer  kaybetmesine anlam veremediklerini  dile getiren Kemer Kamuoyu bu olayın arkasının araştırılmasını istiyor.

 

KİM DEVREYE GİRDİ.

 

Kemer Belediyesinin  saat kulesinden bir ay içinde 3 milyon kaybetmesinin ardında kimler olduğu merak edilirken firma aynı ,  isim farklı bu ihaleye fesattır diye görüş bildiren vatandaşlar bunun arkasında mutlaka birileri vardır.Yoksa kimse cesaret edemez içeriden veya meclis üyeleri içinden iş takibi yapanlar olmaza bunlar olmaz diyerek tepki gösterdiler.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle