Hoşgeldiniz  

Huzurevi Sakinleri Kemer Belediyesinin Misafirleri Oldu!‏

Semih Köken | 28 Mart 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Belediyesi, Antalya Fethi Bayçın Huzurevi’nde kalan 25 yaşlıya yemek verdi ve Tiyatro oyununa götürdü. 
Kemer Belediyesi Kültür Müdürlüğü sosyal faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek Antalya Fethi Bayçın Huzurevi’nde kalan 25 yaşlıya Kemer ASPAVA Merkez Restoranda yemek verdi ve Kayra Şenocak’ın yazıp yönettiği “Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden 2” adlı tiyatro oyununu izlediler.

Yaşlıları kapıda karşılayan Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Semih Top, Kültür Müdürü Tamer Mutlu ve Basın ve Halkla İlişikler Müdürü Elmas Demir Yaşlılarının yaşlılar gününü kutlayarak Kemer belediyesi adına hoş geldiniz dediler. Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül, MHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Neşe Gül yemekte yaşlılarla birlikte oldu. Masa Masa dolaşan Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül ve Neşe Gül, yaşlılarının ellerline öperek hoş geldiniz dediler.

Başkan Mustafa Gül yaptığı açıklamada, Kemer belediyesi olarak sosyal faaliyetlerimizde her zaman yaşlı insanlarımızın iyi gününde ve kötü gününde yanında olduk. Yaşlılara her zaman hürmet ve saygı gösterilmesi gerektiğini belirterek, Kemer’de olduğu gibi Antalya ilimizde yaşayan tüm yaşlılarda bizim için çok önemlidir. Bu önemli haftada da yaşlılarımızla beraber olmaktan çok mutluyum. Dedi 
Yemek sonrası Huzurevi sakinleri Kayra Şenocak’ın yazıp yönettiği “Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden 2” adlı tiyatro oyununu izlemek üzere Kemer belediyesi Aslanbucak Düğün sololuna gittiler.

 DSC_7048 DSC_7053 DSC_7046

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle