Hoşgeldiniz  

HAMZA AKMAN MHP YE KAYIT OLDU.

Semih Köken | 06 Ocak 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

HAMZA AKMAN MHP YE KAYIT OLDU.

Kemer Çamyuva nın sayılı ailelerinden olan Merhum Çamyuva Eski Belediye Başkanı Okan Akman ın oğlu Hamza Akman attığı imza ile MHP saflarına geçti.

Önceki dönem Mustafa Gül döneminde siyasette başlayan Hamza Akman  Kemer Belediyesinin Çamyuva Sorumlusu olarak görev yapmıştı. Babası kadar sevilen ve hizmet sevdalısı Akman yerel seçimlerin ardından sessizliğini bozarak MHP ye geçti.

MHP Kemer ilçe Başkanı Hüseyin Kara ” İlçemizin sevilen yüzü Hamza Akman Bey partimize üye olarak bizlere onur verdi. Milliyetçi Kemer için çalışmaya, büyümeye devam.” diyerek  kutladı.

Hamza AKMAN ise ” Amacımız Halka ve hakka hizmettir bunun en güzel örneğini geçtiğimiz dönem gösterdiğimi sanıyorum halkımızın teveccühünü kazandık. Çok şükür bir dirhem lekemiz yoktur. Bunun için hizmetlerimize  MHP çatısı altında yapma kararı aldım   onun için buradayım Cumhur ittifakının menfaatleri Değerli Genel Başkanım Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ın tensipleriyle 2023 hedeflerine doğru çalışaçağım. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımıza selam ve saygılarımı  sunuyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle