Hoşgeldiniz  

“Halk kararını verdi”

SEMİH KÖKEN | 26 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

CHP Kemer Belediyesi Başkan adayı Umut Güneş, Kemer halkının, halk iktidarı noktasında kararını verdiğini belirterek; “Turizm sektörü halkın iktidarı ile birlikte gece ile gündüzün farkı gibi bir anda yükselişe geçecek. Kısa vadeli turizm projelerimiz sektöre can suyu olacak. Kemer destinasyonu çok kısa bir süre içerisinde yeniden yükselen yıldız olacak” dedi.
CHP Kemer Belediyesi Başkan adayı Umut Güneş, Meclis üyesi adayları, kadın kolları ve partililerle yaptığı ziyaretlerini Beldibi, Kervansaray sitesi, Balıkçı barınağı ve Ayışığı parkı ile sürdürdü. Kırmızı önlüklü partililerle birlikte yaptığı ziyaretlerde yine ilgi odağı haline gelen Güneş, gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, “Halkımız, halkın iktiarı noktasında kararını verdi. Değişim için, gelişim için kentin geleceği için CHP’nin birleştirici gücü etrafında her gün daha da büyümeye devam ediyoruz” dedi.
Uzun zamandır sorunları çözüm bekleyen balıkçı barınağındaki balıkçılarla görüşen Güneş, sorunlarına hakim olduklarını belirterek, ilgilenecekleri ilk meselelerden birinin balıkçı barınağı olduğunu ifade etti.
SADECE ESNAF DEĞİL
Kemer’de CHP’nin, Tekirova’dan Beldibi’ne kadar özellikle esnaf oyları açısından çok güçlü olduğu yönünde vatandaşların düşüncesine de değinen Güneş, “Kemer’de son haftalarda esnafın oyları CHP’de deniyor. Esnafımızın tüm mücadelelerinde bugüne kadar yanlarında olduk. Ancak sadece esnafımız değil, Çıralı’dan Beldibi’ne kadar değişimin anahtarını ellerinde bulunan halkımızın tüm kesimi tercihini CHP’den yana kullanmaya karar verdi.
15 BİN PROJE DERGİMİZİ HALKLA BULUŞTURDUK
Buradan özellikle Kadın Kollarımıza yürekten teşekkür etmek istiyorum. 15 bin adet basılan proje dergimizin tamamını kentin her caddesi, her sokağını arşınlayıp, evlerin tamamının kapısını çalarak dağıttılar. Proje kitapçığımızı okuyan vatandaşlarımız da görüyor ki, hayal ürünü olmayan, kısa-orta ve uzun vadade uygulanabilir projelerimizle fark yaratacağız.
TURİZMCİLER RAHAT BİR NEFES ALACAK
Yeni Belediye anlayışı ile zümre belediyeciliği tarih olacak. İnsanlar hizmeti soyisimlerine göre almayacaklar. Eşit hizmet anlayışımızla, tüm kesimlerden, her düşünceden, tüm vatandaşlarımız belediyede işlemlerini gönül rahatlığı ile yaptıracak. Gül yada Üras gibi hiçkimseyi kapımızdan kovmayacağız. Hiçkimseyi aşağılamayacağız. Aşağılanan, hor görülen, maraba gibi algılanan bizler artık iktidarın gerçek sahipleri olacağız. Turizm sektörü halkın iktidarı ile birlikte gece ile gündüzün farkı gibi bir anda yükselişe geçecek. Kısa vadeli turizm projelerimiz sektöre can suyu olacak. Kemer destinasyonu çok kısa bir süre içerisinde yeniden yükselen yıldız olacak” dedi.

 

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle