Hoşgeldiniz  

GÜVEN “FUTBOL TURİZMİNİ KEMER’DE CANLANDIRMAK İSTİYORUZ!”

Semih Köken | 29 Eylül 2017 | Kemer Güncel A- A+

GÜVEN “FUTBOL TURİZMİNİ KEMER’DE CANLANDIRMAK İSTİYORUZ!”

Oflaz Turizm, Kemer 1 Bölgesinde yer alan 22 dönümlük Futbol Kompleksini kiraladı.
 Kemer Oflaz Turizm Genel Direktörü Ozan Güven Kemer’de kış turizmini canlandırmak adına çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Oflaz Turizm Kemer 1 Bölgesinde yer alan 22 dönümlük Futbol Kompleksini kiraladı. Hedeflerinin Kemer’de özellikle kış döneminde futbol turizmini canlandırmak olduğunu söyleyen Oflaz Turizm Genel Direktörü Ozan Güven, “Kemer bölgesinde şu anda metrekare bazında en büyük futbol sahalarını Oflaz Turizm olarak kiralamış bulunuyoruz. Üç sene önce başlamış olduğumuz futbol maceramıza bu sahaları da dâhil ederek, aynı zamanda Kemer’de kış turizmini canlandırmak amaçlı burayı aldık. Burayı canlandırmak istiyoruz” dedi.

Kemer 1’in arka yolunda iki tam sahanın içinde barındırıldığı, içerisinde sosyal tesislerin yer aldığı ışıklandırmalı futbol saha ve tesislerini kiralayan, Kemer Oflaz Kartalları Spor Kulübü Başkanı, Beşiktaş Futbol Okulu Kemer Direktörü ve Oflaz Turizmin Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Güven,en kısa sürede çimleme çalışmalarının başlayacağını ve kompleksin bakım ve onarım çalışmaları sonrasında kış turizmine hazır hale geleceğini söyledi.

Kemer ciddi anlamda bir futbol kompleksine sahip olacak!

Ozan Güven konu ile ilgili yaptığı açıklamasında “Kemer’de yakın geçmişte futbol turizmi daha hareketliydi. Ancak son dönemlerde Futbol turizmi konusunda gelişmeler oldukça azaldı. Bizim öncelikli amacımız, futbol turizmini Kemer’de canlandırmak. Çünkü Kemer’de denizin, kumun, güneşin, dağların kısacası buradaki ortamın hiçbir yerde bulunamayacağını herkes çok iyi biliyor. Burada 20 bin m2. Üzerinde bir alana sahibiz. Yaşam alanlarımız var. Ayrıca futbol okulumuzun ve Oflaz Kemer Kartalları Kulübümüzün antrenman ve maç programlarını burada yapmayı planlıyoruz. Aynı zamanda Kemerimize katkıda bulunmak amaçlı ulusal ve uluslar arası anlamda organizasyonlar yapmak istiyoruz. Kompleksimizde iki giriş kapısı, dört tane profesyonel anlamda soyunma odaları, İki tane çim sahamız ve sahaların arka ve yan bölümlerinde yaşam alanları mevcut. Yoğun bir şekilde kom pleksimizin kış sezonuna yetişmesi amacıyla çalışmalara başladık. Öncelikle çim yenileme çalışmalarımızın ardından eksikliklerin tamamlaması ile Kemer ciddi anlamda bir futbol kompleksine sahip olacak”

Tüm okullarımızı, tüm futbol okullarımızı, tüm futbol kulüplerimizi Kemer’e davet ediyoruz!

“Kemer’in tarihini doğasını, sahip olduğu hava durumunu çok fazla anlatmamıza gerek yok diye düşünüyorum. Burada bulunduğumuz bu futbol kompleksi ile tüm okullarımızı, tüm futbol okullarımızı, tüm futbol kulüplerimizi Kemer’e davet ediyoruz. Burada profesyonel ve amatör anlamda kamp yapılabilecek alanlar var. Çok iyi derecede oteller var. Bu konuda herkese yardımcı olmak isteriz” ( Halil ÖNCÜ-KEMER — 27.09.2017  )

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle