Hoşgeldiniz  

Güral, “NG Phaselis Bay’e 500 milyon TL yatırım yaptık.

Semih Köken | 17 Şubat 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Güral, “NG Phaselis Bay’e 500 milyon TL yatırım yaptık.

 

Güral, “NG Phaselis Bay’e 500 milyon TL yatırım yaptık. Misafirlerimize eşsiz bir deneyim yaşatacağız”

ng phaselis bay ile ilgili görsel sonucu

Pandemiye rağmen yer aldıkları sektörlerde yatırımlarını sürdüren NG Grup, hızla büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde NG Sapanca Enjoy’u turizm sektörüne kazandıran grup, NG konukseverliğini bu kez Akdeniz’e taşıyacak.

Yeni otel yatırımı hakkında bilgi veren NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, “Pandemi sürecinde ne satışlarımız yavaşladı, ne de yatırımlarımızı durdurduk. Antalya Göynük’ten satın aldığımız Phaselis Otel’de, yepyeni bir konsept ve hizmet sunmak için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. NG Phaselis Bay olarak isimlendirdiğimiz otelimiz, olağanüstü koylara sahip ve çam ağaçlarının arasında yer alıyor. Nisan 2021’de hizmete sunacağımız NG Phaselis Bay’e toplamda 500 milyon TL yatırım yaptık. Misafirlerimize eşsiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz. Yeni yatırımlarımız ile de Türk turizmine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.
ng phaselis bay ile ilgili görsel sonucu
“See, Feel, Love” (Tanı, Hisset, Sev) sloganıyla modern gezginlerin vazgeçilmezi olmaya hazırlanan NG Phaselis Bay, yüksek standartlı ve kalitelihizmet anlayışıyla misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmayı amaçlıyor.

ng phaselis bay ile ilgili görsel sonucu

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle