Hoşgeldiniz  

Güneş “Tek Meclis Üyesi Bizde”

SEMİH KÖKEN | 18 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

Kemer’de siyasi partiler arasında Rus kökenli tek Türk vatandaşının bulunduğu CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Av Umut Güneş, yerleşik Rus kökenli vatandaşların kurduğu Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Yönetim Kurulu üyeleri ve Başkan Nadezda Belit ile görüştü.
CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Av. Umut Güneş, Rus kökenli belediye meclis üyesi adayı Daria Özökten ile birlikte VELES Uluslararası Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Nadezda Pelit, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ‘Hakkınızda olumlu çok şey duydum. Proje derginizi çok beğendim. Dileğimiz belediye başkanlığınız döneminde uygulama fırsatı bulmanızdır’ dedi. Pelit, Kemer’de çok çeşitli ülke insanı yaşadığını ve sosyal hayatın daha zengin kılınması gerektiğini, bunun için yeni yönetici ve yeni vizyona ihtiyaç bulunduğunu belirtti.
Listesi ile en fazla ön plana çıkan siyasi partinin de CHP olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Güneş; “1986 yılında belediye teşkilatı kurulan Kemer’de bugüne kadar beklenen gelişme sağlanamadı” dedi. Kemer’in bir dünya kenti olduğunu, 1152 yabancı kökenli Türk vatandaşlığı kazanan seçmen, 3 bin dolayında da Türk vatandaşlığı kazanmak için sıra bekleyen vatandaşın bulunduğunu hatırlatan Güneş, o nedenle Kemer’in bir uluslararası bir kent konumunda bulunduğunu bildirdi. Güneş daha sonra proje dergisinden örnekler vererek yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle