Hoşgeldiniz  

Göynük’te Minik Kemancılardan Resital

SEMİH KÖKEN | 20 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Antalya Çocuk Senfoni Orkestrası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Göynük’te bulunan Dino Park’da mini bir konser verdi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Antalya Çocuk Senfoni Orkestrası, Şefleri Dr. Mohammed Raouf önderliğinde Kemer’e bağlı Göynük Mahallesi’nde bulunan Dino Park’da yerli ve yabancı turistlere 25 minik kemancı mini bir konser verdi.

Konser sonrası konuşan Orkestra şefi Dr. Mohammed Raouf; “Orkestramızda 5-15 yaş arasında 100’ün üstünde kemancımız var. En son Ocak ayında Makedonya’da düzenlenen yarışmada birinci olmuştuk. Bugün de burada Dino Park’da 19 Mayıs dolayısıyla konser vermeye geldik. Ekim ayında Türkiye ve Antalya’yı temsilen Almanya’ya gideceğiz ve orada bir yarışmaya katılacağız. Bu yarışmanın dışında Rusya’nın St. Petersburg şehrinde düzenlenecek olan çok ciddi bir yarışmamız olacak. Bu yarışmaya dünyanın her yerinden senfoni orkestraları gelecek ve burada başarı elde etmeye çalışacağız” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle