Hoşgeldiniz  

Göynük ve Beldibi Mahallelerinde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Semih Köken | 23 Ekim 2015 | Kemer Güncel A- A+

Kemer Belediyesi tarafından Göynük ve Beldibi mahallelerinde başlatılan kaldırım yapımı, kilit taşı döşeme, Yağmur Suyu Drenaj çalışmalarının yanı sıra Dere ıslah çalışmaları da devem ediyor.
Belediye Tüm mahallelerde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmazken yaklaşan kış ayı nedeniyle Turizm sezonunun bitmesi ile birlikte dere yataklarını da ıslah etmeye devam ediyor.
Kemer Belediyesi ekipleri, Göynük Mahallesinde birçok dere yatağı temizliği, Beldibi Mahallesi 4018 ve 4015 sokakta kaldırım, kilit taşı döşeme, Yağmur Suyu Drenaj çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kemer Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin dere yatakları temizleme çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme, Yağmur Suyu Drenajı ve kaldırım yapma çalışmaları ara vermeden devam ettiğini açıkladı.
Belediye Başkanı Mustafa Gül, yapılan çalışmaların tam anlamıyla bitmesinden sonra bütün mahalle ve sokaklarımızın modern bir görünüme kavuşacağını söyledi. Bunun içinde ellimizde gelen her türlü fedakarlığı yapıyoruz diyen Başkan Gül; Bu yüzden çalışmaların aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, yolları en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız. Dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle