Hoşgeldiniz  

GÖYNÜK AK PARTİ DEDİ..

SEMİH KÖKEN | 14 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

Kemer in Göynük Beldesinde Esentepe Mahallesinde toplanan Ak partili coşkulu kalabalığa seslendi. Esen tepe Mahallesinde 3000 kişiye seslenen Menderes Türel Göynük’lülerin sorunlarını dinleyerek projelerini anlattı ve Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf ÜRAS’a kefil olduğunu söyledi.
Kemer in Göynük Beldesinde Esentepe Mahallesinde toplanan Ak partili çoşkulu kalabalığa seslendi.Esentepe Mahallesinde 3000 kişiye seslenen Menderes Türel Göynüklülerin sorunlarını dinleyerek projelerini anlattı ve Kemer Belediye Başkanı Yusuf ÜRAS a kefil olduğunu söyledi
Muhteşem kalabalığı karşında gören Türel önce vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra çarpıcı konulara değinerek Partililerden büyük alkış aldı.
Göynük yayla yollarının mutlaka yapılaçağını dile getiren Türel “Antalya Kemerin bölünmez bir bütünüdür, 30 Mart akşamı görev geldiğimizden itibaren Tüm Antalya da olduğu gibi Kemerde de o değişim rüzgarını herkes hissedecek Göynük te yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını biliyor ve bunları Yusuf Başkanımla birlikte el ele vererek çözeceğiz. Ormanlık alanda kalan Mahallemizin sorunlarını biliyorum mutlaka bu konuyu çözerek burada yaşayan Vatandaşlarımızı rahatlatmak istiyoruz.Bakın her yerde ve her zaman söylüyorum bu kadar kalabalığın siz güzel insanların önünde de söylüyorum.Biz söz verdik mi yaparız.Bunu tüm Antalya bilir , Antalya nın Kemerin , Göynüğün artık hizmete ihtiyaçı var .30 Martta Ak kadrolara oyunuz verin Göynük değişsin , Kemer değişsin , Antalya da yarım kalan projelerimiz bitsin yeni bir Antalya için gelin birlikte el elel verelim dedi.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle