Hoşgeldiniz  

GÖSTERMELİK DEĞİL HALK İÇİN KINDIL AÇILDI

SEMİH KÖKEN | 21 Eylül 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

GÖSTERMELİK DEĞİL HALK İÇİN KINDIL AÇILDI

Kemerin  AK Parti muhalefeti  olan damgalı  gazetesinin GÖSTERMELİK AÇILIŞ  haberine karşı KINDIL ÇEŞME açılışı yapıldı.

15 dönümlük alanın açılışına AK Parti Milletvekili İbrahim Aydın, Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, İlçe Başkanı İsmail Selami Minta ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarına rağmen 80 dönümlük Kındılçeşme Günübirlik Alanı’nın 15 dönümlük kısmı AK Parti Milletvekili İbrahim Aydın, Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın katılımıyla halka açıldı.

Kındıl çeşme halk plajı açılış töreni yapıldı.#Kındılçeşme günü birlik alan olarak, Milli Parklar Genel Müdürlüğümüz tarafından halkın kullanımına açılmıştır.Cumhurbaşkanımız Sayın #RecepTayyipErdoğan 'a, İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş 'a Milletvekillerimize, Kaymakamız Murtaza Dayanç 'a ve emeği geçen herkese Kemerimiz adına çok teşekkür ederim. #SözVerdikYaptık #DahaYapacakÇokİşimizVar #herşeykemeriçin #DurmakYokYolaDevam #İnandığınYoldaYürü

Semih Köken paylaştı: 21 Eylül 2020 Pazartesi

 

 

MİNTA: Emeği geçen herkesten Allah razı olsun diyorum

AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, “Kındılçeşme herkes tarafından bilinen bir yer ve yıllardır da Kemer halkı tarafından özlemle içine girilip plajından faydalanabilecek gezip dolaşılabilecek bir yer olarak bekleniyordu. Biz yaklaşık 4-5 yıldır il başkanımızın, milletvekillerimizin, merkez yönetim kurulu üyelerimizin ve bakanımızın azimli ve kararlı çalışmalarıyla genel başkanımız Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da talimatıyla Kemer halkının kullanımına kavuşturulması noktasında bir çalışma başlatılmıştı. Şu an biz burada yaklaşık 80 dönümlük bir alan olan Kındılçeşme’nin 15 dönümünü bu yıl itibariyle yaklaşık 2 hafta önce yoğun girişimler sonrası Milli Parklar Genel Müdürlüğümüze günübirlik alan olarak kullanıma açılması noktasında yazısı geldi. Tabii Milli Park Müdürlüğümüz ile beraber bizlerde hep beraber bu alanın eksikliklerini gidermek için büyük çaba sarf ettik. Ben sizin huzurunuzda kaymakamımıza da çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun diyorum. Burada tüm eksiklikleri giderdik, duş olsun piknik masasına kadar her şey yapıldı. Kalan kısım için ise hukuki süreç devam ediyor. Hukuki süreç tamamlandığı zaman burada olduğu gibi diğer kısım da halkın kullanımına açılacak. Artık bu saatten sonra burası Kemer halkının kullanımında olacak” dedi.

Kındıl çeşme halk plajı açılış töreni yapıldı#Kındılçeşme günü birlik alan olarak, Milli Parklar Genel Müdürlüğümüz tarafından halkın kullanımına açılmıştır.Cumhurbaşkanımız Sayın #RecepTayyipErdoğan 'a, İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş 'a Milletvekillerimize, Kaymakamız Murtaza Dayanç 'a ve emeği geçen herkese Kemerimiz adına çok teşekkür ederim. #SözVerdikYaptık #DahaYapacakÇokİşimizVar #herşeykemeriçin #DurmakYokYolaDevam #İnandığınYoldaYürü

Semih Köken paylaştı: 21 Eylül 2020 Pazartesi

 

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise, Gazipaşa’dan Kaş’a kadar vatandaşların ücretsiz yaralanabileceği sahiller oluşturduklarına dikkat çekerek, “Bugün burada yine vatandaşımız yararına milletimizin yararına Kındılçeşme’nin açılışı için bir aradayız. Biz birçok sahili Antalya’ya kazandırdık. 2018 yılında Konyaaltı sahili vatandaşlarımızın ücretsiz kullanımına sunduk. İsteyen vatandaşlarımız oradaki imkanlardan faydalanabiliyor. Daha 2 hafta öncesinde de Serik Boğazkent’te bir sahili Antalyalıların hizmetine sunduk. Burada ilçe başkanımızın çok büyük gayretleri ve emeği var. Milletvekillerimizin aynı şekilde çok büyük emekleri var. Sayın bakanımız ve Cumhurbaşkanımızın en son oluruyla da burası Kemerli ve Antalyalı vatandaşlarımızın kullanımına açıldı. Ben Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sahilimiz de hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

DAYANÇ: Yerel imkanlarla burada küçük çaplı bir düzenleme yapıldı. Ama bunun devamı gelecek.

Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç, “Çünkü ben bir yıldır burada görev yapıyorum, Kındılçeşme bölgesinin geçmişten gelen bir özelliği var. İnsanların hatıralarının olduğu bir yer. Tanınan bir yer. Geçmişten gelen kamp çadırı piknik alanı şeklinde. Burada bir otel çalışması ile yıllardır devam eden mahkemeler davalar projenin durdurulması söz konusu oldu ve nihayetinde gelinen noktada bir kısım olmak suretiyle artık gerçek sahiplerine milletimize vatandaşlarımıza tahsis etmiş oluyoruz. İnşallah devamı da gelecek. Artık milletimize hizmet edecek. Az önce konuşmalarda değerli başkanımız ve ilçe başkanımız aynı şeyi söyledi, ben de teyit ediyorum. AK Parti ilçe başkanımız, il başkanımızın ve sayın milletvekillerimizin burada son derece duyarlı bir şekilde bir çabaları olduğuna ve bu işin takipçisi olduklarının ben birebir şahidiyim. Sağ olsunlar böyle bir noktaya getirdiler. Artık burası günübirlik halk plajı şeklinde açılmış oldu. İnşallah halkımıza milletimize hayırlı olur. Vatandaşlarımız da buradan memnun kalırlar. Yerel imkanlarla burada küçük çaplı bir düzenleme yapıldı. Ama bunun devamı gelecek. Önemli olan burayı günübirlik olarak açmaktı. İnşallah önümüzdeki yıl bahar aylarında çok daha güzel bir atmosfer olacak. Burada yer yer peyzaj çalışmaları olsun diğer çalışmalar olsun en güzel en dikkat ve ilgi çekici günübirlik piknik alanlarından biri olacağını düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle