Hoşgeldiniz  

Giyim Pazarı Açıldı!

SEMİH KÖKEN | 06 Ağustos 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Giyim Pazarı Açıldı!

Haber Reşat Aydoğdu 
Pazar Açıldı, Ama Daha Siftah Yapmayan Esnaf Var!
Kemer’de korona virüs tedbirleri kapsamında uzun bir süredir kapalı olan giyim pazarı bugün ilk kez kuruldu.
Turizm sezonun geç başlamasıyla alışveriş için pazara seyrek olan gelen yerli ve yabancı turistlerin bazıları maske takmazken, sosyal mesafe kuralına da uymadıkları görüldü.
Pazarcılar, pazara maske takmadan gelenlerin olduğunu ve sosyal mesafeye dikkat edilmediğini belirterek, “Giyim pazarı açıldı ancak sağlık güvencemiz ne kadar, onu bilmiyoruz. Pazar çok kalabalık yok ama yarın bir gün kalabalık olursa halimiz ne olacak. Sosyal mesafeye de uyulmuyor. Maske takmadan gezen çok var. Pazarı gezenlerin yarısı maskesiz. Yaklaşık 10 aydır pazarı açamadık ekonomik olarak çok zor durumda kaldık ama açmak zorundayız. Burada önemli olan sağlığımızın korunması. Herhalde maskesiz gezenler çok güveniyorlar kendilerine. Esnafın da, müşterinin de maske takması lazım” dedi.
Pazarın yüzde 50’si daha siftah yapmamış!
Tezgahlarını büyük ümitlerle açan bazı esnaflar daha siftah yapmadıklarını belirtirken “sabahın erken saatlerde tezgahlarını açtıklarını ve daha çay parasını bile çıkaramadık inşallah bundan sonra daha iyi olur diye temennide bulunuyorlar!

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle