Hoşgeldiniz  

GATAB’ın borcundan Kemer Belediyesine “HACİZ” Şoku…

SEMİH KÖKEN | 25 Temmuz 2014 | Kemer Güncel A- A+

KEMER BELEDİYESİ DSC_2974 DSC_2977 DSC_2978

 

Büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesi ile birikte çöp toplama işlerini yapan GATAB’ın kapatılması dolayısıyla çöp toplama işinin Kemer Belediyesi’ne devrinden sonra GATAB’ın borçları Kemer Belediyesi’nin başına dert oldu. Seçim provoganda esnasında “GATAB’ın borcu yok” diyenlere Kemer kamuoyu adına soruyoruz. Bu borçlar kimin ? GATAB’ın çeşitli kurumlara ve şirketlere olan borcu nedeniyle çöp toplama işini yapan araca haciz konuldu.

 

 

GATAB’ın kapatılmasıyla birlikte ortaya çıkan borçları Kemer Belediyesi’nin başına dert oldu. Çöp toplama işleminde kullanılan 15 araca haciz konulması çöp toplama işlerini aksatmaya başladı. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül GATAB’ın borçlarının Kemer Belediyesi’nin başına dert olduğunu söyledi. Başkan Gül, “Biz yıllardır GATAB’ın borç batağında olduğunu dile getirdik ama söylediklerimize kimse kulak asmadı” diyerek yetkililere seslendi bu borç nereden çıktı diye. Kemer Belediyesi’nin çöp toplama işleminin 24 saat aralıksız muntazam bir şekilde yaptığına da değinen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül GATAB tarafından Kemer Belediyesi’ne devrolan araçların haciz işleminin kaldırılmasının gerektiğinin altını çizdi. GATAB’tan Kemer Belediyesi’ne devir olan 15 araçların üstünde  yaklaşık 7,5 milyon TL çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından haciz konulduğunu ifade ederek, her gün yeni hacizlerin geldiğini iddia etti. Mobese kameraları içinde haciz geldiğine değinen Başkan Gül, bizim söylediklerimize kulak asmayanların adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz dedi.

İşte GATAB’ın Kemer Belediyesi’ne devrettiği araçların icralık durumları. 2 adet cam toplama aracı, 11 adet çöp toplama aracı ve 2 adet süpürge aracı. Çeşitli icra daireleri tarafından icra takibi başlatılan araçların biran önce icralık durumdan kurtularak hizmete geri dönmesi gerektiğini söyleyen Başkan Gül, Kemer Belediyesi’nin hizmet etmesi için bu araçların biran önce icra takibinden kurtulması gerektiğini söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle