Hoşgeldiniz  

Finike ASAT hizmet birimi açıldı

Semih Köken | 07 Mart 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike ASAT hizmet birimini açtı. Başkan Türel, hizmet birimleriyle vatandaşın ayağına hizmeti götürdüklerini söyledi.

 

Finike Yayla Bulvarı’nda gerçekleştirilen açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Büyükşehir Finike Koordinatörü Necati Bahçeci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışı gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın 19 ilçesinde hizmet birimlerinin görev yaptığını söyledi. ‘Hizmet birimlerini kurarken birileri bu nereden çıktı’ diye eleştirildiğini belirten Başkan Türel, “Vatandaşın hizmeti ayağına götürmek için bu birimleri kurduk. Küçük bir su arızası vatandaşlar Antalya’ya gelmek zorunda kalmıyor. Böylelikle hizmeti vatandaşın ayağına götürüyoruz” dedi. Başkan Türel, daha sonra ASAT hizmet birimini açılışını gerçekleştirdi. Hizmet birimini gezen Başkan Menderes Türel, personel ile sohbet etti.

FİNİKE BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Büyükşehir Belediye Başkanı daha sonra Finike Belediye’ne geçti. Menderes Türel, Finikeli vatandaşlar yolda sohbet etti. Finike Belediyesi toplantı salonunda personel ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Finike’de birçok önemli görüşmeler yaptıklarını belirten Başkan Türel, “Birlikten güç doğar. Bu hizmetleri belediyemizle, ilçe teşkilatımızın desteği ile yapıyoruz. Finike’de koordineli bir çalışma gerçekleştiriliyor. Bunun yansıması Finike’ye oluyor. Birçok projeyi el birliği ile çözüyoruz. Finike Sahil Projesi için çalışmalara başladık. Bu projeleri hazırlamak için yoğun bir dönem geçirdik. Şimdi hızlı bir çalışma dönemine giriyoruz. Artık her gelişimizde Finike’ye yeni projelerle geleceğiz. Bu ziyaretlerde kendi yol haritamızı da çiziyoruz. Belediyemizin üst düzel yöneticileri ile birlikte geldik. Çok verimli bir ziyaret oldu. Her şey Finike için çok daha güzel olacak” dedi.

ÖNEMLİ MÜJDELER ALDIK

Finike Belediye Başkan Kaan Osman Sarıoğlu, iki gündür Finike için önemli müjdeler aldığını belirterek, “Finike sahili ve coğrafyası ile hak ettiği yerde değil. Ancak Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları ile komşu ilçelerle arasındaki farkı kapatacaktır. Bu ziyaretler ilçemize heyecan katıyor” diye konuştu.

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Başkan Türel’e ziyaret anısına bir hediye takdim etti.

Başkan Menderes Türel, daha sonra ise AK Parti Finike İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Finike Sahil’i de gezerek, incelemelerde bulundu. finike asat acılıs (1) finike asat acılıs (2) finike asat acılıs (3) finike asat acılıs (4) finike asat acılıs (5) finike asat acılıs (6) finike asat acılıs (7) finike asat acılıs (8) finike asat acılıs (9) finike asat acılıs (10)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle