Hoşgeldiniz  

ESKİ BİNAYA YENİ MAHKEME SALONU

SEMİH KÖKEN | 09 Ocak 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KEMERDE  YIKILMA TEHLİKESİ OLAN HÜKÜMET BİNASINA  RÖTÜŞ BİTMİYOR AMA ÇÖZÜM YOK…..!!!!!!!!!!!!!!

Kemer Adliyesi’nde GATAB’ın yemekhane olarak kullandığı yere yapılan iki yeni duruşma salonu törenle açıldı.

Kemer Adliyesi’nde bulunan ve GATAB tarafından yemekhane olarak kullanılan bölüm duruşma salonu olarak değiştirildi. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan ve Hukuk Mahkemesi salonu ile Ceza Hukuku Mahkemesi salonu olarak düzenlendi. Ayrıca salonların yanına iki arşiv odası ve küçük bir de kafeterya eklendi.

 

 

Açılışa Kemer İlçe Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Tokalı, Vali Yardımcısı Bayramali Köse, İlçe Garnizon Komutanı Yasin Berçin, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakülteadliyeye-iki-yeni-durusma-salonuff748b96ddac4f9fc913 20150105_144658 20150105_144745 adliyeye-iki-yeni-durusma-salonu32e518ee6df73003e867si’nden Doç. Dr. Mehmet Altunkaya ve Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan katıldı.

Yapımı tamamlanan duruşma salonları ile ilgili bilgi veren Kemer Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Tokalı; “Yeni yaptığımız duruşma salonlarının olduğu yer daha önce GATAB tarafından yemekhane olarak kullanılmaktaydı. Şu anda Antalya Vali Yardımcısı olan eski Kemer Kaymakamımız Bayramali Köse’den bu yeri istemiştik ve kendisi de burayı bize tahsis etmişti. Tahsis sonrası çalışmalara başlandı ve şu andaki durumuna getirilerek 2 duruşma salonu, 2 arşive odası ve birde küçük kafeterya yapılarak tamamlandı. Ayrıca duruşma salonlarının olduğu koridora da Kemer’den kesitler olan fotoğraflar konuldu. Adliyemizde daha önce 1 duruşma salonumuz mevcuttu ve 8 hakimimiz var. Duruşma salonumuz yetersiz olmasından dolayı da duruşmalar hakim odalarında yapılmaktaydı. Bununla da birlikte SEG BİS (Görüntülü mahkeme) sistemi tek olan duruşma salonunda yapılıyordu ve tek olması nedeniyle duruşmalar gecikiyordu. Yeni yaptığımız duruşma salonlarında kullanacağımız SEG BİS sistemi ile duruşmaları daha hızlı bitireceğiz” dedi.

 

Başsavcı Tokalı’nın konuşmasının ardından protokol üyelerinin katılımıyla salonların açılışı yapıldı. Açılış sonrası misafirlere lahmacun ve Kemer İcara Müdür Yardımcısı Hüseyin Işılak tarafından yapılan çiğ köfte ikram edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle