Hoşgeldiniz  

Kemer Spor Deplasmanda Galibiyeti Kaçırdı 0-0

Semih Köken | 02 Kasım 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Spor Deplasmanda Galibiyeti Kaçırdı 0-0
Misli.com 3’üncü Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kemer spor 2003, deplasmanda güçlü rakibi Fatsa Belediye Spor ile 0-0 berabere kaldı.
Geçtiğimiz hafta evinde lider Çankaya Spor Kulübünü mağlup eden iyi bir çıkış yakalayan Kemer Spor Fatsa Belediye Spor maçında da üstün bir oyun sergilerken birçok gol pozisyonunu da değerlendiremedi. Golcü Sevcan Bıyıklı gelişen bir Kemer Spor atağında sakatlanarak hastaneye kaldırıldı.
Fatsa İlçe Stadyumunda oynanan ve Batuhan Bayar, Mücahit Değirmenci ve Deniz Demirel hakem üçlüsünün yönettiği maçta takımımız Kemer Spor maça; Kalede Fatih Öztürk, Mert Çölgeçen, Deniz Ataç, Yasin Poyraz, Bilal Aziz Özer, Hasan Emiroğlu, Umut Dilek, Berkay Arslan, Mehmet Kılıç Sevcan Bıyıklı ve Gökhan Çamur 11’i ile sahaya çıktı. Maçın ilerleyen dakikalarında oyuna;
Hasan Can Yalçıntekin Deniz Ataç yerine, 85. dakikada Cem Ünal Umut Dilek’in yerine, 86. dakikada Mehmet Bayram Yasin Poyraz’ın yerine ve 90. dakikada Erdin Üzer Gökhan Çamur’un yerin oyuna girdiler.
Kemer Spor önümüzdeki hafta kendi evinde 11 gün aranın ardından 11 Kasım Perşembe günü saat 13.30 Edirne Belediyei PAŞ Edirne Sporu ağırlayacak.
Başarılar Kemer Spor!
REŞAD AYDoĞDU
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, stadyum, açık hava ve doğa, şunu diyen bir yazı 'PALNET PAwE PALMET'
Mustafa Gül, Reşat Aydoğdu ve 49 diğer kişi
3 Yorum
3 Paylaşım
Beğen

 

Yorum Yap
Paylaş
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle