Hoşgeldiniz  

Elektrik şirketi CLK’dan flaş açıklama: “Taksitlendireceğiz..”

Semih Köken | 21 Ocak 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Antalya, Isparta ve Burdur illerinin elektrik dağıtım ve perakende hizmetini yürüten CLK Akdeniz Şirketi’nden açıklama geldi.

CLK Akdeniz Şirketi Genel Müdürü Halit Bakal,  yaptığı açıklamada; “Yüksek faturalar nedeniyle ödeme güçlüğü çeken abonelerimizin mağduriyetini önlemek için taksitlendirme kolaylığı sağlayacağız” dedi.

Antalya’da yaz aylarında yaşanan ve kış aylarında yağışların artmasıyla birlikte daha çok yaşanmaya başlanan elektrik kesintileri nedeniyle vatandaşların eleştirilerinin hedefi olan elektrik dağıtım ve perakende şirketi CLK, sayaçların geç okunması ve yüksek faturalar sebebiyle vatandaşların mağduriyetine yolaçmıştı. Antalya kamuoyunda trafik sorununun bile önüne geçerek kamuoyunu en çok meşgul eden yüksek elektrik faturaları, vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları tarafından yüksek sesle dillendirilmeye başlanmıştı.

Vatandaşın cebini yakan, canını acıtan yüksek faturalarla ilgili siyasilerin sessiz kaldığına ilişkin haberimizin ardından Akdeniz Haberci’yi telefonla arayan Ak Parti’nin yeni il başkanı Rıza Sümer, Antalyalıların mağduriyetine yol açan konuyla ilgili olarak kayıtsız kalmadıklarını, CLK Akdeniz şirketi yetkililerini çağırıp konuştuğunu, mağduriyetlerin giderilmesi için ödeme kolaylığı ya da taksitlendirme yoluna gidilmesini istediğini söylemişti.

CLK Akdeniz Genel Müdürü Halit Bakal ise, yüksek meblağdaki faturalarını ödeme güçlüğü yaşayan aboneleri için taksitlendirme çalışmasını yaptıklarını ancak, üst yönetim ile görüşüp, onayını aldıktan sonra açıklama yapabileceğini ifade etmişti. Az önce telefonla arayan CLK Akdeniz Genel Müdürü Halit Bakal, “Yüksek faturalar nedeniyle ödeme güçlüğü çeken abonelerimiz için taksitlendirme kolaylığı sağlayabileceğiz” diyerek, vatandaşların mağduriyetini giderebilecek müjdeli haberi iletti.

Yüksek fatura gelen ve ödeme güçlüğü yaşayan vatandaşlar CLK Akdeniz müşteri hizmetlerine başvurup, elektrik faturalarını taksitlendirebilecek. Genel Müdür Bakal, kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla konuyla ilgili detaylı basın açıklaması yapılacağını söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle