Hoşgeldiniz  

Eğlenmiyoruz, Eğlendirmiyoruz!

Semih Köken | 08 Eylül 2015 | Kemer Güncel A- A+

Son günlerde artan terör olayları ve gelen şehit haberleri nedeniyle kapılarını kapatan eğlence merkezlerine bir yenisi daha eklendi. Aura Club’ın sahibi Adnan Şeker; “Eğlenmiyoruz, eğlendirmiyoruz” dedi.

**

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi kırsalında PKK’lı teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcıları, Dağlıca Tabur Komutanlığı’ndan operasyona gitmek üzere ayrılan askeri iki zırhlı aracın geçişi sırasında patlatması, TSK’nın saldırıda şehit ve yaralılar olduğunu açıklamasının ardından Antalya’daki eğlence merkezleri yas ilan etti. Şehit haberleri üzerine bir gün süreyle kapılarını açmama kararı alan Antalya’da müzikli restoran, bar ve diskolar, kapılarına da Türk bayrağı asarak terörü lanetledi.

ŞEHİTLERİMİZİN ANISINA KAPALIYIZ

Önceki gün Dağlıca, bugün de Iğdır’da düzenlenen terör saldırıları nedeniyle kapılarını açmama kararı alan işletmeler arasında Aura Club da yerini aldı. Turizm kentindeki eğlence merkezlerinden Aura Club’ın Sahibi Adnan Şeker, bu gece müşteri kabul etmeyeceğini söyledi. Büyük acı yaşadıklarını kaydeden Şeker, “Durum belli her gün şehit haberleri ile güne uyanıyoruz. Bir nebze olsun sesimizi göstermek için böyle bir karar aldık. O yüzden bugün eğlenmiyoruz, eğlendirmiyoruz. Bugün kapalıyız. Sebebi terörü lanetlemek. Şehitlerimizin anısına kapalıyız. Denecek bir laf yok. Bu, bugüne mahsus bir olay. Yarın ne olacağımızı bilmiyoruz” dedi.

KAPILARIN NEDEN KAPANDIĞINI TURİST DE BİLMELİ

Son günlerde ülkeyi yasa boğan olayların son bulmasını dileyen Şeker; “Acı haberler şehit ailelerinin evlerine düşüyor. Herkes için çok zor. En zor şehitlerin evleri. Biz ancak tepkimizi gösterebiliyoruz. İnşallah devamı gelmez. Temennimiz, Allah’tan dileğimiz bu. Türkiye çapında diğer işletmeler de benzer şekilde tepkilerini gösteriyorlar. Diğer işletme sahipleri de bu konuda duyarlı. Burası turistik bir bölge olduğu için gece hayatı için buraya gelmiş turistin de bunu bilmesini bu kapatma kararını bilmesini istiyoruz. Açıkçası ne diyeceğimizi de çok bilmiyoruz, kimse bilmiyor. Dualarımızı eksik etmemekten başka yapacak bir şeyimiz yok” şeklinde konuştu.

Bunun yanı sıra Kemer’de bulunan İnferno Disko ve diğer eğlence mekanları da Club Aura’yı takip ederek bu gece kapalı olduklarını açıkladı.

AhDxg9V3-1mmSEsds_KDb5segUfp0IGP92kiFzMHRV0o

AhdFjnnsAzCqHDVhoQkejmUCzdlNKyUDpxBjxQdt7i6X

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle