Hoşgeldiniz  

Dünya Standartlar Günü kutlandı

Semih Köken | 16 Ekim 2015 | Kemer Güncel A- A+

Kemer’e bağlı Tekirova Mahallesi’nde bulunan Güral Premier Otel’de Dünya Standartlar Günü kutlandı.

Güral Premier Tekirova çalışanları ve Türk Standartları Enstitüsü yetkilileri Dünya Standartlar Günü’nü birlikte kutladı. 1968 yılında dönemin TSE Başkanı Faruk Sünter’in teklifi ile gündeme gelerek kabul edilen Dünya Standartları Günü, her yıl tüm dünyada 14 Ekim’de kutlanıyor.

12-14 Ekim tarihleri arasında Güral Premier Tekirova tesisinde gerçekleşen gözetim tetkiklerinin kapanış toplantısında gündeme gelen Dünya Standartlar Günü, Güral Premier yöneticileri ve Türk Standartları Enstitüsü Baş denetçileri Kaya Kars ve Mustafa Koç ile birlikte kutlandı.

Güral Premier Tekirova Genel Müdürü Levent Toper yaptığı açıklama; “2010 yılında Güral Premier Tekirova markası ile hizmete açtığımız işletmemizi 2015 yılı itibari ile TSE tarafından beş yönetim sistemi belgesine sahip Türkiye’nin ikinci oteli olarak yüksek bir seviyeye ulaştırdık. Altyapı çalışmalarına bu yıl başladığımız iki yönetim sistemini de 2016 sezonunda işletmemizde uygulanabilir hale getirerek, TSE tarafından tescillenmiş yedi yönetim sistemine sahip Türkiye’nin ilk ve tek oteli olmayı kendimize temel hedef olarak belirledik. Yüksek hizmet kalite anlayışımızı misafir memnuniyeti, çevrenin koruma, gıda güvenliği, iş sağlığı ve güvenliği, enerji yönetimi standartlarına ulaştırmış sektörde öncü bir işletme olarak 14 Ekim Dünya Standartlar Gününü kutluyor, ülkemize ve Antalya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle