Hoşgeldiniz  

RUS MAFYASININ DİSKOSUNDA YİNE OLAY DÖRT YARALI

Semih Köken | 23 Ağustos 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Antalya’nın Kemer İlçesinde sorunlu olan Kristal disko kulübünün girişindeki korumalara ateş edilmesi sonucu, 3 koruma ve bir vatandaş yaralandı. Çevrede panik yaşandı.

Disko Önünde Yaylım Ateşi: Dört Yaralı

Antalya‘nın Kemer İlçesinde bir gece kulübünün girişindeki korumalara ateş edildi, 3 koruma ve bir vatandaş yaralanırken çevrede panik yaşandı.

RESTORAN KISMINA 5 EL ATEŞ ETTİ

Kemer Merkez mahallesi Deniz Caddesindeki diskolar bölgesinde bulunan Klub Kristall isimli diskonun deniz tarafındaki restoran bölümünden giriş kapısına yaklaşan bir kişi, tabancasını çekerek 5 el ateş ettikten sonra geldiği yoldan olay yerini terk etti.

4 KİŞİ YARALANDI

Olayda diskonun güvenlik şefi Bekir Tuğrul Pehlivan (38), korumalar Mahmut Uğurlu (29),Muhittin Öztürk (30) ile disko önünde bulunan Tarık Karadağ isimli vatandaş yaralandı. Kurşunlardan biri de park halindeki otomobilin camına isabet etti.

HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDILAR

Sağ bacağına giren kurşun yüzünden kırık meydana gelen Bekir Tuğrul Pehlivan, 112 Acil Servis sağlık ekibi tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Kemer Devlet Hastanesine kaldırıldı. Pehlivan, daha sonra Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kemer Özel Yaşam Hastanesine kaldırılan yaralılar Mahmut Uğurlu‘nun sol bacağına giren kurşunun vücuttan çıkmadığı tespit edildi. Uğurlu, Antalya Özel Yaşam Hastanesine gönderildi. Bir kurşunun belini sıyırdığı koruma Muhittin Öztürk de ayakta tedavi gördü. Hafif yaralanan Tarık Karadağ isimli vatandaş Kemer Özel Anadolu Hastanesinde ayakta tedavi gördü.

ŞÜPHELİ, GÜVENLİK KAMERALARINDAN TESPİT EDİLEMEDİ

Kurşunlama olayının meydana geldiği Klub Kristall önünde inceleme yapan KemerEmniyet Müdürlüğü ekiplerinin deniz yönünden gelen saldırganın kimliğini belirlemek için kulübün ve deniz tarafındaki yürüyüş yolundaki güvenlik kameralarının görüntülerini incelediği ancak şu ana kadar şüpheli bir kişiye rastlanmadığı öğrenildi. Yanında bir kişinin daha bulunduğu iddia edilen saldırganın, kulübün güvenlik kameralarına yakalanmayacak açıdan gelerek ateş ettiği, olaydan sonra sakin ve soğukkanlı hareket ederek çevredeki güvenlik kameralarının ölü noktalarından geçerek uzaklaştığı sanılıyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle