Hoşgeldiniz  

DERECEYE GİRİP, KUPALARINI ALDILAR‏

SEMİH KÖKEN | 18 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemerli Ralliciler Mehmet Civelek ile Bülent Altınok Çanakkale 100.yıl rallisinde Kategori 1 de yarıştılar ve dereceye girip 3.lük kupasını kazandılar.

Çanakkale Madenciler Derneği (ÇAMAD) sponsorluğunda, Çanakkale Valiliği katkıları ile ‘100.YIL RALLİSİ’ adı altında gerçekleştirilen  organizasyon hafta sonu Çanakkale’de büyük ilgi gördü. Çanakkale’de düzenlenen ilk otomobil sporları etkinliği olması ile de dikkat çeken organizasyon da Kemerli ralliciler start aldı. Geçen yılın Şampiyonu Kemerli Rallicler Mehmet Civelek ile Bülent Altınok da Kategori 1 de zorlu etapları geçerek dereceye girerek yarışı üçüncü tamamlayıp podyumu gördüler. Kemerli Ralliciler Mehmet Civelek ile Bülent Altınok Çanakkale 100.yıl rallisinde Kategori 1 de yarıştılar ve dereceye girip 3.lük kupasını kazanırken, ilk defa Kategori 2’de yarışan Kemerli Ralliciler Kenan Kar ve Erdal Boz ikilisi ise teknik bir arizadan dolayı yarışı 4. olarak bitirdiler. KMK Başkanı Serdar HONAMLI Kemerli rallicileri yanlız bırakmadı.

Yarış sonrası açıklamalarda bulunan Mehmet Civelek, ” Oldukça zorlu bir mücadele sonrasında podyumu gördük. Katılım ve ilgi son derece güzeldi. Çanakkale’de ilk defa düzenlenen bu organizasyonda özellikle katılım ve seyirci ilgisi bizleri oldukça motive etti. Zorlu etapları geçerek 100.yıl rallisinde Kategori 1 ‘de üçüncü olduk. Bundan sonraki yarışlarda liderliği kovalayarak zirevenin en büyük adayı olduğumuzu göstermek istiyoruz. Çanakkale yarışımızda ana sponsorum olan Can mimarlık Erkan Can ve Süleyman Can-Mimarlık bu yılki servis sponsorumuz Akın oto Mehmet Akin, medya sponsorumuz Halil Öncü ve sigorta sponsorumuz Dikar sigorta Mehmet Karakaşlı, her yarışta maddi desteğini eksik etmeyen Semih Top ve kardeşler hafriyat Mustafa Top Rüştü Top, Er-Ha hafriyat Erdinç Çavuşoğlu, Hatice Balcı Çavuşoğlu Mira oteller gurubu Özhan Erkal beye teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle