Hoşgeldiniz  

Denizciler, karada maceradan maceraya koştu

Semih Köken | 03 Eylül 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KEMER Kuzdere’de bulunan Alda Macera Parkı, Antalya Deniz Ticaret Odası (DTO) ile Vardakosta Denizcilik çalışanlarını ağırladı.Antalya’nın turistik ilçesi Kemer’e bağlı Kuzdere Mahallesi’nde 10 dönüm arazi üzerine kurulan Alda Macera Parkı’nda, ata binen, ATV motosikletleriyle safariye çıkan DTO ve Vardakosta çalışanları, unutulmaz bir gün yaşadı. Aileleriyle birlikte geldikleri macera parkında, ağaçların arasına gerili halatlarda macera yürüyüşü yapmayı da ihmal etmeyen denizciler, bu kez karada eğlendi.

Çalışanları için planladığı macera parkı etkinliğine katılan Antalya Deniz Ticaret Odası Başkanı İnanç Kendiroğlu, ATV motosikletiyle safari turunda grup liderliği yaptı. ATV’lerine binen çalışanlar, Kendiroğlu ile birlikte ormanda gezdi. Doğanın keyfini sonuna kadar çıkardıklarını söyleyen Kendiroğlu, “Ekibim ile birlikte kimi günler 24 saat çalıştığımız oluyor. Yoğun geçen bir yaz sezonunda moral ve motivasyonumuzu arttırmak adına burada bir araya geldik. Macera parkının her köşesinde farklı etkinlikler yaparak güzel bir gün geçirdik” dedi.

KEMER KUZDERE'DE BULUNAN ALDA MACERA PARKI, ANTALYA DENIZ TICARET ODASI (DTO)  ILE VARDAKOSTA DENIZCILIK CALISANLARINI AGIRLADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

KEMER KUZDERE'DE BULUNAN ALDA MACERA PARKI, ANTALYA DENIZ TICARET ODASI (DTO)  ILE VARDAKOSTA DENIZCILIK CALISANLARINI AGIRLADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) –

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle