Hoşgeldiniz  

“Deniz otobüsünde hedefin üstündeyiz”

SEMİH KÖKEN | 09 Eylül 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Antalya’da 2 ay önce Kemer’e karşılıklı başlatılan deniz otobüsünde hedefin tutturulduğu açıklandı.

ünde karşılıklı 4 seferin yapıldığı deniz ulaşımında toplamda 16 bine yakın yolcu transferi gerçekleştirildi. Ulaşım AŞ ve Ulaşım Daire Başkanı Caner Şahinkara, beklediklerinden daha fazla ilgi gördüklerini belirterek, günde yapılan 4 seferin en az 2’sinin ‘full’ gerçekleştiğini söyledi.

YAPTIĞIMIZ İŞLE GURUR DUYUYORUZ

Maliyetinin altında yolcu taşıdıklarını aktaran Caner Şahinkara, “Biz buna kesinlikle kar amacıyla bakmıyoruz. Bu bir toplu taşıma aracı. Bugün tramvay, kırmızı otobüslerimiz neyse deniz otobüsü de onun bir parçası. Amacımız hem insanları istedikleri yere ulaştırmak, hem de halkımızı denizle buluşturmak ve denizden faydalanmalarını sağlamak. Kemer’e yıllardır ihmal edilen deniz ulaşımını biz yapmasaydık, kimse yapmayacaktı. Bu nedenle, yaptığımız işle gurur duyuyoruz” dedi.

VATANDAŞ MEMNUN

Ankara’da oturan ancak 30 yıldır sık sık Antalya’ya gelip gittiğini söyleyen sosyolog Melek Tugay da deniz otobüsünün kente yapılan en güzel hizmetlerden biri olduğunu söyledi. 2 ayda 3 kez Kemer’e gidip geldiğini belirten Melek Tugay, “İyi bir yüzücü olmamama rağmen, içim rahat yolculuk ediyorum. Deniz otobüsü sayesinde denizden korkmaz oldum” diye konuştu. Her türlü güvenliğin düşünüldüğü deniz otobüsleri, 10 TL ücretle yolcu taşıyor.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle