Hoşgeldiniz  

DADAŞ SEÇİMDEN SONRA KONUŞTU “Seçimin gerçek kazananı MHP”

SEMİH KÖKEN | 10 Nisan 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz, partisinin iktidarın yegane alternatifi olduğunu yerel seçimlerde tescil ettirdiğini belirterek, seçimin gerçekte kazananın MHP olduğunu söyledi.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin kesin olmayan sonuçlarının bazı sorunlara ve kafa karışıklıklarına rağmen belli olduğunu kaydeden MHP İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz, “Bu seçimlerin galibi gerçekte MHP’dir. Türk Milleti, MHP’nin sesini duymuştur. 12 Haziran 2011 Genel Seçimlerine göre oyunu artıran tek parti MHP’dir. 30 Mart Seçimleri tüm yurtta genel seçim havasında geçmiştir. Partimize yönelik engellemeleri, içten ve dıştan yoğun baskı ve yönlendirmeleri ele aldığımızda ulaştığımız netice kayda değerdir. Türkiye genelinde partimizin oy sayısı 2011 seçimlerine kıyasla yaklaşık 2 milyon 200 bin artış göstererek 7 milyon 700 bin civarına yükselmiştir. Bu oy miktarı 45 yıllık siyasi tarihimizde bir rekordur. Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısızlığı için adeta dua eden, dilek tutan, yaygara koparan, iddiaya giren, gıybet ve hakaret kuyruğuna takılan kim varsa AKP’nin hafiyesi, PKK’nın gizli hizmetkârıdır” diye konuştu.

“AKP’DEN KOPMALAR HIZLANACAK”

 

Yerel seçimlerinin sonucunda Türkiye genelinde AKP’nin 2011 seçimlerine göre oylarında 2 milyon 200 bin azalma olduğunu savunan Karadüz, yaşananlara tepki gösteren vatandaşların MHP’yi tercih ettiğini belirtti. Ak Parti’den kopmaların hızlanacağını ve MHP’ye yöneleceğini öne süren Karadüz, açıklamasında şu sözlere yer verdi; “Milliyetçi Hareket Partisi, tüm seçim çevrelerinde Kemer’de olduğu gibi ipi ya önde göğüslemiş ya da ikinci sırada yer almıştır. MHP, iktidarın yegâne alternatifi olduğunu 30 Mart seçimlerimde tescil ettirmiştir. Biz manşetleri yenerek, düzmece anketleri aşarak, üzerimizdeki hesapları bozarak 30 Mart’ta başarı sağladık. Yalnızca büyük milletimize inandık, yalnızca milletimizin vereceği karara güvendik. İlçemizi karış karış, belde belde dolaştık, Genel Başkanımız vatanımızı adım adım gezdi. Milli ve manevi değerlere sahip çıkan tertemiz vatan evlatlarına en içten sevgilerimizi ve saygılarımızı gönderiyoruz. Elde ettiğimiz neticeyle yetinmemiz mümkün değildir. Bundan sonra kararlı bir şekilde eksikliklerimizi gözden geçireceğiz. Kemerli hemşerilerimizin daha fazla desteğini niçin alamadığımızın cevabını arayacağız. Her ihtimalin üzerine giderek, önümüzdeki seçim süreçlerine sıkı bir şekilde hazırlanacağız.”

 

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle