Hoşgeldiniz  

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı

SEMİH KÖKEN | 29 Ekim 2014 | Kemer Güncel A- A+

Türkiye Cumhuriyeti’nin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından kuruluşunun 91’inci yıl dönümü ülke genelinde olduğu gibi Kemer’de de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı. Kutlamalar dün saat 13.00’te Kemer Belediyesi önünde yer alan Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başladı. Çelenk sunma merasimine Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Can, Kemer Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, Üsteğmen Semih Karakaş ile sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törende çelenkler anıta konulduktan sonra bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından da İstiklal Marşı okunarak tören tamamlandı.

 

 

Kemer protokolü Tören ardından Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün daveti ile makamında çay içtiler.

“ETKİNLİKLER BUGÜN DAHA COŞKULU OLARAK DEVAM EDECEK”

29 Ekim Çarşamba yani bugün de saat 09.30’da Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, makamında tebrikleri kabul edecek.  Tebriklerin ardından Kemer Kaymakamı Bayramali Köse,  Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Üsteğmen Semih Karakaş, Kemer Emniyet Müdürü Muhittin Ergen ile birlikte resmigeçide katılanların ve halkın bayramını kutlayacak.

Tebrik kutlamaları ardından, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile Şanlı Bayrağımız göndere çekilecek.

Kemer Kaymakamı Bayramali Köse’nin günün anlam ve önemini belirten konuşması ile öğrencilerin Cumhuriyet şiirlerinin okuması ile devam edilecek ve ardından halk oyunu gösterileri, ödül töreni ve geçit töreni ile tamamlanacak.

MEHTERAN İLE YÜRÜYÜŞ VE SÜMER EZGÜ KONSERİ

 

Kemer Belediyesi tarafından organize edilen akşam kutlamalarında ise ilk olarak Kemer Belediyesi önünden 19:30’da Mehteran takımı ile başlayacak olan yürüyüş Cumhuriyet Meydanında son bulacak. Saat 21:00’de ise Sümer Ezgü konseri ile tamamlanacak.cumhuriyet-bayrami-kutlamalari-basladic9c22f69315a034cc4d4 cumhuriyet-bayrami-kutlamalari-basladi74c06bfa313561c1761d

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle