Hoşgeldiniz  

Crystal Hotels’de Şampiyon Nirvana

Semih Köken | 20 Ekim 2015 | Kemer Güncel A- A+

Crystal Hotels Kemer Bölgesi otelleri plaj voleybolu turnuvası Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa’nın şampiyonluğu ile sonuçlandı.

Çalışan mutluluğu ve motivasyonunu ön planda tutan, bu doğrultuda otel çalışanları için motivasyon artırıcı bir dizi etkinlik düzenleyen Crystal Hotels’in bu yıl ilk kez düzenlediği “Crsytal Hotels Beach VolleyFest 2015” Crystal Kemer Bölgesi otelleri plaj voleybolu turnuvası sonuçlandı. Bay-Bayan karışık takımların kıyasıya mücadele ettiği turnuva sonunda ilk 3 dereceye giren takımlarla, en centilmen takıma ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Crystal Flora Beach Resort & Spa’nın ev sahipliğinde 4 gün boyunca festival havasında geçen plaj voleybolu turnuvası çekişmeli maçlara sahne olurken, Kemer bölgesi Crystal otellerinde tatil yapan yerli ve yabancı misafirler de bu şampiyonayı büyük bir keyifle izledi.

Hırslı ve çekişmeli geçen turnuva sonunda, Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa takımı 1’nci olurken, Crystal Deluxe Resort & Spa Otel 2’nci, Crystal Aura Resort & Spa Otel takımı ise 3’ncü oldu. En Centilmen Takım Ödülü ise Crystal Flora Resort & Spa’ya verildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle