Hoşgeldiniz  

Çocuklar Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti

Semih Köken | 06 Ekim 2015 | Kemer Güncel A- A+

Uluslararası televizyon festivali TV STAR yarışması kapsamında ilçemiz Kemer’e Çeşitli ülkelerden gelen dünya çocukları Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Mustafa Gül ziyarette Nternatıonal Festival General Producer’i Lıtvınnko Aleksnddr, Nternatıonal Festival Müdürü Shekhanına Lılıya, Uluslar arası Kültür ve Dayanışma Derneği (VELES) Başkanı Nadezda Pelit ve tüm öğretmenle birer Kemer Fotoğrafı bulanan albüm ve misafir çocuklara da bir çanta dolusu hediye takdim etti. Her ülkenin bir çocuğu ise Başkan Gül’e kendi ülkelerini simgeleyen birer hediye takdim ettiler. Ziyarette konuşan Başkan Mustafa Gül “Turizmin başkenti, güzel ilçemiz Kemer’’e hoş geldiniz. Kemer Belediyesi olarak sizleri Kemer’de ağırlamaktan onur duyuyoruz. Bu vesile ile tüm dünya çocuklarının “Dünya 12113497_461630267358226_5871778796994958844_o Gününü” kutluyorum” dedi.
Nternatıonal Festival General Producer’i Lıtvınnko Aleksnddr,Uluslararası televizyon festivali TV STAR olarak size saygılar sunuyoruz. 8 sene içinde Kemer bölgesinde uluslararası çocuk televizyon festivalleri ve yarışmaları organize ediyoruz. Bu eyleminin amacı çocukların ve farklı ülkenin dostluk ve kültür ilişkiler sağlamlaştırmasıdır. Çocuklar karşılaşıyorlar, tanışıyorlar, yarışıyorlar, yönetici ve sanat tecrübesi paylaşıyorlar. Ayrıca Türk tarihi ve kültürü ile tanışıyorlar. Kemer Belediyesi olarak bizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı sizlere teşekkür ederim. Dedi

Çocuklar hatıra fotoğraf çekiminin ardından öğretmenleri eşliğinde Kemer’de önemli mekanlarını gezerek, bilgi edindiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle