Hoşgeldiniz  

Çıralı Sokak Çamur ve Tozdan kurtuluyor!‏

SEMİH KÖKEN | 21 Nisan 2015 | Kemer Güncel A- A+

Başkan Vekili Bayar ve Başkan Yardımcısı Ahmet Can, Çıralıda yol çalışmalarını denetledi.

Belediye Başkan Vekili Aslı Bayar Ulukapı Ulupınar Mahallesine bağlı Çıralı Sokakta belediyenin yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerinden bilgi aldı.

Kemer belediye Başkan Vekili Aslı Bayar Ulukapı Ulupınar Çıralı Sokakta yapımı devam eden Çıralı Sokakta kaldırım ve yol çalışmalarını yerinde denetleyerek ilgili birim Başkan Yardımcısı Ahmet Can’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Yardımcısı Ahmet Can Kaldırım ve Parke Taşı döşeme işinin en kısa zamanda bitirileceği ve sezon öncesi bitirileceğinin bilgisini Başkan Vekili Bayar ile paylaştı.

Organik bir Tatil için, Çıralı da Eko Tatil projesinin açılışına katılmak üzere Çıralıya, Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Kemal Yüksel ve Basın ve Halkla İlişikler Müdürü Elmas Demir ile birlikte giden Bayar, yapımı devam eden Çıralı Sokaktaki yol ve kaldırım çalışmalarını da inceledi ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Vekili Bayar yaptığı açıklamada; Altyapısı biten tüm mahallelerde yol yapım ve kaldırım çalışmalarımıza Beldibi mahallemizden Çıralıya kadar aralıksız devam ediyoruz.

Kemer her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gül’ün önderliğinde tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte Kemerimizi ve bağlı mahallelerimizi daha modern bir hale getirmek için tüm imkanlarımızla, mahallelerimizin hepsine hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Hava şartlarının da elverişli bir şekilde devam etmesiyle İlçemizin birçok noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle Tekirova Mahallemizde kullanılamaz hale gelen kaldırımları yeniliyor. Çıralıda ise doğasını bozmadan Başkanımızın talimatı ile Doğaya uygun bir şekilde Taş döşeyerek kış aylarında yaşanan çamur yaz aylarında ise yaşanan toz nedeniyle yolları yapmaya devam ediyoruz. Bölgemiz halkına ve Çıralı halkına, hayırlı sezonlar dilerim dedi.DSC_8690 DSC_8692 DSC_8696

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle