Hoşgeldiniz  

ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜK “GELİYORUZ”

SEMİH KÖKEN | 14 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

Büyük Birlik Partisi Kemer Belediye Başkan Adayı Emrah Ayhan, 30 Mart seçimlerinde favori olduklarını belirterek, “Çığ gibi büyüdük artık geliyoruz” dedi.
BBP Kemer Belediye Başkan Adayı Emrah Ayhan tarafından her hafta Çarşamba günü gerçekleştirilen Halk Dayanışma Toplantısı yemeği Daima Hotels’de önceki akşam yapıldı. Toplantıya Kemer BBP Belediye Başkan adayı Emrah Ayhan ve Belediye meclis üyesi adaylar tam kadro katıldı. İki salon, seçmenler tarafından tıklım tıklım doldu. İki ayrı salonda konuşma yapan Emrah Ayhan’ın açıkladığı projeler yoğun ilgi gördü ve alkış aldı. Bu büyümenin karşısında, rakiplerinin çamur atma politikalarının arttığını belirten Emrah Ayhan, kendilerinin hiçbir zaman bu yolla siyaset yapmayacaklarını vurgularken, “Halkımıza sadece hizmet ederek yolumuza devam edeceğiz” dedi.
KALDIRIM YAPMAKTAN BIKTIK. ARTIK YAP-BOZ YOK
Projelerinden biri olan sağlık turizmini Tekirova’dan başlatacağını belirten Emrah Ayhan bu projelerinin hazır olduğunu ve yatırımcılar ile görüşülerek bu konuda ilk adımlarını atacaklarını anlattı. Diğer projesinin ise eğitim alanında olduğunu belirten Emrah Ayhan, Kemerde yüksek okulu kendilerinin yapacağını söyledi. Bölgedeki diğer bir sorun olan imar planlamalarının düzenlenerek projelerinin tamamlanmasını sağlayacağını ifade eden Emrah Ayhan bunun yanında halkın artık kaldırım yapımından bıktığını, parasının sürekli yap-boz ile harcanmasını istemediğini, güzel ve yerinde bir proje ile sadece bir kere kaldırım yapılacağını ifade etti.
BBP Kemer Belediye Başkan Adayı Emrah Ayhan Meclis Üyesi arkadaşlarının her birinin kendi alanlarında tecrübesi olan bir ekipten kurduklarını, aralarında Mimar, Turizmci, Esnaf, Teknik Müdürler bulunduğunu, bunu da iş yapmak amacıyla yaptıklarını belirterek, meclis üyesi arkadaşlarının çalışkanlığını ve üretkenliğini anlattı.
18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü için, 22 Mart tarihinde Huzur Camisinde bir mevlüt düzenleyeceklerini belirten Emrah Ayhan bu mevlüte tüm Kemer halkını davet etti. Ayhan ayrıca, Gezi olayları sırasında gaz fişeğiyle yaralanan ve 269 günlük yaşam savaşını kaybeden Berkin Elvan’ın acılı ailesine de başsağlığı dileğinde bulundu.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle