Hoşgeldiniz  

CHP Kemer İlçe Yönetimi Görevden Alındı Salim Uysal İlçe Başkanı Mı Oluyor

SEMİH KÖKEN | 02 Ekim 2014 | Kemer Güncel A- A+

1461180_10151846496948611_129466687_nYıl sonuna kadar Kemer’de Ak Parti, CHP ve MHP’nin İlçe Başkanlıkları kongre sürecine gidecek. Partileri 2015 genel seçimlerine taşıyacak olan kadroların belirleneceği seçimli kongrelerle ilgili ilk bilgi Ak Parti’den gelmişti. Aralık ayında seçimli kongreye gidecek olan Ak Parti dışında Cumhuriyet Halk Partisi Kemer İlçe Başkanlığı da kongre sürecini yazılı bir basın açıklaması ile duyurdu.
CHP İlçe Başkanı Belma Mürtezaoğlu tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında, İlçe Yönetim Kurulunun, 2015 Genel Seçimleri öncesinde İlçe Yönetiminde yönetici eksikliklerinin giderilmesi, enerji ve dinamizm kazandırılması amacıyla yenilenmiş bir yönetimle 2015  Genel Seçimlerine  hazırlanmak üzere görevlerini Erdem Cesur Başkanlığında oluşturulan kayyuma devrettiğini bildirdi.
İl Başkanlığı tarafından atanan kayyumun Hasan Turan, Bayram Budalan, Mehmet Karamermer ve Raşit Maniş’ten oluştuğu bilgisine yer verilen açıklamada Mürtezeoğlu şunları söyledi; “Kemer İlçe Kongresi 26.10.2014 Pazar günü eski delegelerimiz ile yapılacaktır. Aday olacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar dileriz. Umut Güneş ve beraber çalıştığımız tüm İlçe Yöneticisi arkadaşlarımıza, Kadın ve Gençlik Kollarında görevli arkadaşlarımıza bugüne kadar yaptıkları çalışmalar için teşekkür ederim”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle