Hoşgeldiniz  

ÇEVRE GÜNÜNDE TURİSTLERE TEMİZLİK YAPTIRDILAR

Semih Köken | 07 Haziran 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Crystal De Luxe Otel tarafından yapılan plaj temizliğine otelde konaklayan Türk, Alman, Rus ve Moldovalı turistlerde katıldı.

Crystal De Luxe Otel düzenli periyotlar halinde yaptığı çevre temizliği gününü bu kez Dünya Çevre gününde otelin plajında ve dere yatağında yaptılar. Her depertmandan personellerin bulunduğu temizliğe Otel Genel Müdürü Ali Osman İlhan’da eşik etti ve çöpleri topladı. Temizlikte otel personelinin dışında turistler de yer aldı. Almanya’da yaşayan Türkler, Almanlar, Ruslar ve Moldovalılar birlikte ellerine eldiven giyip çöp poşetlerini doldurmaya çalıştılar.

Temizliğe eşlik eden Crystal De Luxe Otel müşterilerinden Daussen Müller; “Almanya’nın kuzeyinden Hamburg’dan geliyorum. Bugün Dünya Çevre Günü olduğunu biliyorum. Kendi ülkemde de zaten çocuklarımla bu tip etkinliklere katılıyorum. Otelin yaptığı etkinliği çok güzel buluyorum özellikle büyük firmalar oteller bu tür organizasyonları hayata geçirdiklerinde duyulma şansının ve katılımın daha yüksek olacağına eminim. Bu tip organizasyonlara öncü olmalarını çok önemsiyorum” dedi.

Almanya’dan Türkiye’ye tatile gelen Türk vatandaşı Mehmet Berber ise; “Almanya’dan buraya tatile geldim. Öncelikle çok güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Böyle güzel organizasyonlara katılım daha fazla olması gerekir diye düşünüyorum. Bize de otelden söylediler böyle bir etkinliğimiz var katılmak ister misiniz diye. Bende seve seve evet dedim. Yapılan çalışmadan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Crystal De Luxe Otel Genel Müdürü Ali Osman İlhan; “ 1972 yılında Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Çevre günü ilan edildi. Bizde Crystal De Luxe Otel olarak personel ve çalışan yönetim kadromuz ve misafirlerimizle birlikte sahilde temizlik çalışması yaparak çevre temizliğine katkıda bulunmak istedik ve böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Zaten sürekli olarak bu tarz temizlik çalışmalarını periyodik olarak yapmaktayız. Biz otel olarak çevreye duyarlılığımızı bir kez daha göstermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

8b7e80c1e7820e7a7450 92236dd895d938311b25

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle